Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Winvision en Liquit slaan de handen in één
Winvision en Liquit gaan een intensieve samenwerking aan op het gebied van werkplekbeheer. Liquit kan elk type applicatie, zowel lokaal als gevirtualiseerd, aanbieden in de moderne werkplek.
20 mei 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Het slimme gebouw
Smart campus, smart building, smart hospital; de termen zingen al jaren rond. We zien het plaatje wel voor ons: een campus of ziekenhuis dat volledig autonoom data genereert over bezetting, binnenklimaat, comfort, energieverbruik en op die manier bestuurbaar, beheerbaar, en planbaar wordt.
13 mei 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision helpt Baalderborg Groep met IT-adoptie
De Baalderborg Groep vernieuwt dit jaar zijn digitale werkplek en introduceert gelijk een nieuw intranet. Juist vanwege deze integratie was de overstap naar Office 365 snel gemaakt. De implementatie was complex doordat de organisatie uit tachtig vestigingen bestaat.
30 april 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
SQL Server 2008 / 2008 R2 End of Life komt dichtbij!
Op 9 juli 2019 stopt Microsoft met de ondersteuning van SQL Server 2008 / 2008 R2. Wat betekent dat voor u? En waarom zou u nu al in actie moeten komen?
15 april 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Klankbordgroep - Verandermanagement en gebruikersadoptie in de zorg
Op donderdag 18 april komt de klankbordgroep Informatisering & Automatisering weer bijeen om de gezamenlijke uitdagingen in de zorg te bespreken. Het thema van de middag is verandermanagement en gebruiksadoptie in de zorg.
29 maart 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Slimme school heeft ruimte zat!
De school barst uit z’n voegen. Er moet gewoekerd worden met kamers en vleugels om alle lessen, vergaderingen, spullen en faciliteiten voldoende ruimte te geven.
08 februari 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Zorg & ICT: Een goed digitaal klimaat begint bij Winvision
De wijze waarop we zorg organiseren is aan het veranderen. Vernieuwende zorg is nodig. Daarover zijn we het inmiddels wel eens. Dat ICT daarin een belangrijke rol speelt ook. Op de Winvision-stand 10.D041 laten we u graag zien hoe u een goed klimaat schept voor digitalisering en innovatie.
01 februari 2019 12 maart 2019
|
Winvision neemt zakelijke activiteiten van web2work over
Per 1-1-2019 heeft Winvision de zakelijke activiteiten van web2work overgenomen. De activiteiten vanuit web2work worden vanuit de nieuwe Winvision-vestiging in Hengelo voortgezet. Beide bedrijven zijn onderdeel van Odin Groep.
28 januari 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Inspirerende start van ITEM: Shaping the future of education
Jan Rotmans legde in zijn masterclass meteen een interessante gedachte op tafel: “UBER is het grootste taxibedrijf maar heeft geen taxi’s, hotelketen Airbnb heeft geen hotels. Hebben scholen eigenlijk nog wel schoolgebouwen nodig? Zou onderwijs niet alleen een digitaal platform kunnen zijn?”
24 januari 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Moderne zorgwerkplek centraal in Mobile Healthcare
“Er is nog zoveel te winnen bij de digitale transformatie van zorgorganisaties. Of dat nu gaat om de moderne werkplek, digitale samenwerking, AVG, slim gebouwenbeheer, big data of artificial intelligence.
22 januari 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Hoe maak je van een doods object een slim en duurzaam gebouw?
Smart campus, smart building, smart city; de termen zingen al jaren rond. We zien het plaatje wel voor ons: een gebouw of complex dat data genereert over bezetting, binnenklimaat en energieverbruik en zo bestuurbaar, beheerbaar en planbaar wordt.
14 januari 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Klankbordgroep Informatisering & Automatisering
Elke zorgorganisatie heeft digitale innovatie op de agenda staan. De specifieke situatie kan verschillen, maar er zitten veel overeenkomsten in de uitdagingen waar ICT-managers en I&A-verantwoordelijken voor staan.
07 januari 2019 .[dd MMMM yyyy]
|
Toepassing van IoT in de Bouw
De bouw is volop in beweging. De markt vraagt steeds vaker naar slimme en duurzame gebouwen. Maar hoe maak je een gebouw slim en duurzaam? Dat vertellen we in dit webinar!
20 december 2018 15 december 2018
|
Woningcorporaties hebben nog een digitale inhaalslag te maken
Woningcorporaties zien wel de noodzaak van slimme technologie, maar voelen nauwelijks de urgentie. De woonruimtes worden toch wel verhuurd. Die opstelling moet veranderen, was de conclusie van de roundtable ‘Slim (samen)werken voor woningbouwcorporaties’.
08 december 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
SQL Server 2008/2008 R2 End of Life inspiratieworkshop
Al meer dan een decennium heeft Microsoft SQL Server 2008 / 2008 R2 zijn doel (meer dan) gediend. Veel organisaties maken er nog altijd gebruik van. Maar de End of Life-datum komt snel dichterbij. Op 9 juli 2019 stopt Microsoft met de ondersteuning van SQL Server 2008 / 2008 R2.
07 december 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   

Deel op social media