Kom werken als Developer bij Winvision!

Als Developer werk je bij Winvision voor aansprekende klanten in de Zorg en het Onderwijs. Je werkt aan innovatieve en technisch uitdagende projecten op het gebied van Smart IT.

Cloud & Clear.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Werken bij Winvision staat gelijk aan elkaar inspireren en uitdagen. Elke dag staat in het teken van zoeken naar creatieve en innovatieve IT-oplossingen om het (bedrijfs)leven te vergemakkelijken.

Volg je dromen. Volg je passie. Gebruik je talenten.

“SAMEN ONTWIKKELEN WE DE LEUKSTE OPLOSSINGEN VOOR ONZE KLANTEN”
Erik van Esch - Teamlead Data & Apps bij Winvision

Check de ervaring van Arjan
#developers

Waarom werken bij Winvision?

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding. Echt weten wat mensen beweegt. Precies weten wat onze klanten willen. En daar vervolgens de beste ICT-oplossingen voor bieden. Wij geloven dat die oplossingen alleen in samenwerking ontstaan. Winvision is daarin de inspirerende, strategische partner. Wij kiezen daarbij bewust voor het Microsoft platform. Met een scherp oog voor ontwikkelingen in markt en technologie, innovatie én menselijke verandering. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Dit houdt werken bij Winvision in

Bij Winvision zetten wij altijd net die ene extra stap, waardoor onze klanten en medewerkers vaak jarenlang bij ons blijven. Jij hebt de mogelijkheid om echt het verschil te maken bij Odin Groep, waartoe Winvision behoort, want je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen.


Drie redenen om te kiezen voor WinvisionWil je meer informatie over een carrière als Developer bij Winvision?

Freia Fransen
Recruiter
f.fransen@odin-groep.nl 030 - 658 0158
Erik van Esch
Teammanager
e.vanesch@winvision.nl 030 - 658 0158