1. Home
  2. Actueel

Actueel

Zadkine kiest voor solide en veelzijdig Skype voor Bedrijven platform
Vier jaar geleden stapte de Rotterdamse school voor middelbaar beroepsonderwijs Zadkine over naar Lync 2013 als vervanging van traditionele telefonie. Dat leverde de beoogde besparing op in telefoniekosten, maar het extra gebruiksgemak van een digitaal telefonieplatform bleef achter. Bovendien was het platform niet zo stabiel en storingsvrij als gehoopt. In nauwe samenwerking met Winvision is Zadkine in mei gemigreerd naar een nieuw, solide platform met Skype voor Bedrijven. Dat biedt wel de betrouwbaarheid en extra faciliteiten waar het allemaal om te doen was.
News 27 jul 2017 | Winvision
WannaCry, Petya: het zijn facts of life

‘De afgelopen jaren was er veel aandacht voor het beheersen van kosten, en dat heeft er soms toe geleid dat er te weinig aandacht was voor ict.’ Dat zei voorzitter Yvonne van Rooy van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen naar aanleiding van de ransomware-aanvallen bij ziekenhuizen.

Blog 13 jul 2017 | Marcel Lucker
Elke zorgorganisatie is een onderwijsinstelling

Digitalisering leidt in de zorg tot meer efficiency, minder kostenstijging en meer patiëntgerichtheid. Dat is fijn voor de organisaties en patiënten. Maar hoe zit het intussen met de zorgverleners? Hoe gaan die om met al die nieuwe technologie? Worden zij wel voldoende meegenomen in de digitalisering?

Blog 13 jul 2017 | Winvision
Skype for Business en Calling plans – Hoe zit het nu echt?
Tot voor kort vereiste het bellen en gebeld worden met Skype for Business (als onderdeel van Office 365) via het openbare telefoonnet altijd een “on-premise” component. Dit gaat op 1 juli 2017 veranderen, want dan komt Microsoft met zogenaamde “PSTN calling plans” voor Skype for Business in Nederland.
Blog 11 jul 2017 | Hans van Zonneveld & Richard Neuteboom
Microsoft award en nominatie voor innovatieve zorgoplossingen Winvision
Winvision heeft tijdens de Microsoft Health Partner Awards op 4 juli jongstleden de Microsoft Healthcare Cloud Solution Partner of the Year Award 2017 gewonnen. Winvision kreeg de onderscheiding met name vanwege het succes van WinCare, het innovatieve cloudplatform voor de Nederlandse jeugdhulp. Tijdens het evenement sleepte Winvision ook nog een nominatie als Healthcare Digital Transformation Partner of the Year in de wacht. 
News 6 jul 2017 | Winvision
Calling plans voor Skype voor Bedrijven – belbundels voor cloudbellen
Als je via Skype voor Bedrijven via het openbare telefoonnet wilde bellen, kon dat tot voor kort alleen met een ‘on-premise’ component die de verbinding met het telefoonnet maakte. Sinds 1 juli 2017 is dat niet meer nodig. Dankzij de calling plans van Microsoft ben je met Skype voor Bedrijven (als onderdeel van Office 365) niet meer ‘grondgebonden’.
News 6 jul 2017 | Winvision
Aanstaande Europese privacywetgeving heeft grote impact
Na vier jaar van discussie en voorbereiding, wordt op 25 mei 2018 de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Dit is de Europa-brede wet die in de plaats komt van de landelijke privacy- en databeveiligingsrichtlijnen van alle EU-lidstaten. In Nederland is de GDPR bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is een veelomvattende en ingrijpende wet, die impact heeft op alle organisaties waar persoonsgegevens omgaan. Wie niet aan de regels voldoet, riskeert enorme boetes die kunnen oplopen tot 20 miljoen euro. Met nog minder dan een jaar te gaan, is het belangrijk om nu in actie te komen. Winvision kan u daarbij adviseren en ondersteunen.
News 4 jul 2017 | Winvision
Centraal CRM-platform voor de Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool heeft sinds het afgelopen studiejaar een nieuw CRM-systeem voor alle potentiële studenten en studenten. Waar er eerder drie afzonderlijke systemen waren met drie afzonderlijke gegevensdatabases is er nu een centrale en integrale omgeving op basis van Microsoft Dynamics CRM. “We zijn heel tevreden”, zegt Nicoline Kooijman. “We kunnen eindelijk doen wat we altijd al wilden doen.”
News 4 jul 2017 | Winvision
Blog Page
Blog 3 jul 2017 | Winvision
My first impression about Microsoft Teams for Education – with assignments function!
Last weekend Microsoft had launched the specific add-on for classrooms in Microsoft Teams. A few of my current customers are using Microsoft Classroom. So I was curious about the functionality in this new service. First of all; it’s integrated in Microsoft Teams, that’s already a plus. Students and teachers are loving Microsoft Teams (and me too), with all the integrated services and now also their assignments!
Blog 26 jun 2017 | Winvision