Controller gezocht! Aan wie mag ik het stokje overdragen?

27 november 2018

2009. Ik weet het nog goed. Ik had net mijn studie afgerond, de wereld lag aan mijn voeten en ik begon in mijn eerste functie als financieel medewerker bij Winvision. Inmiddels zijn we 9 jaar verder! Niet alleen Winvision is gegroeid van 75 medewerkers naar bijna het dubbele aantal Winvisionairs, maar ook ik ben gegroeid! Niet alleen op persoonlijk vlak heb ik mezelf optimaal kunnen ontwikkelen, maar daarnaast heb ik zo veel kennis opgedaan dat ik inmiddels de functie van controller bekleed. Het fijne was dat Winvision mij altijd optimaal faciliteerde om mezelf te ontwikkelen. Zo heb ik de master in controlling afgerond en diverse trainingen mogen volgen waaronder die van Power BI en Communicatie.


De afdeling Planning en Control waarin ik mij de afgelopen jaren heb bewogen is een afdeling met veel vrijheid en autonomie, een zeer goede werksfeer en een optimaal functionerend team waarin samenwerking, vertrouwen en intellectuele uitdaging key is. Maar vergeet ook vooral niet dat er heel veel gelachen wordt! Niet alleen is de sfeer op mijn eigen afdeling super, maar eigenlijk heb ik met alle afdelingen zeer fijn samengewerkt.

De functie is afwisselend, zo zijn er werkzaamheden die wekelijks, maandelijks en jaarlijks terugkomen. Hierbij kun je denken aan het opstellen van diverse (projecten)rapportages, het voorbereiden en opstellen van een jaarrekening of een due diligence voor een overname. Bij zaken als een overname word je in een heel vroeg stadium betrokken en dat maakt het werk uitermate uitdagend. Als op je op de afdeling planning en control werkt werk je op een afdeling die het hart vormt van Winvision, een in mijn ogen jonge, dynamische en innovatieve organisatie waarbij je met de directie kan meedenken over visie & strategie.

Terugkijkend op mijn Winvision tijd kijk ik met veel plezier terug op W.Futsal (een avondje voetballen met collega’s) en alle tegenstanders die ik hiermee heb verslagen, W.Inspire’s (inspirerende sessies van collega’s variërend van serieuze onderwerpen tot een whiskey proeverij), de hackatons en de legendarische weekenden Malta en Ameland. Nu is mijn tijd aangebroken om buiten Winvision de volgende stap te zetten en draag ik graag het stokje over aan iemand die net als ik bruist van de energie en het gevoel heeft dat de wereld aan zijn/haar voeten ligt. Iemand die graag verantwoordelijkheid wil dragen en daarnaast ondernemend, pragmatisch, proactief en hands-on is…

Wie oh wie neemt het stokje van mij over?

Bekijk hier de vacatures.

Solliciteren kan nog…doe het gelijk!

Meer weten?

Emmely de Regt
Recruiter

Deel op social media