Sorteren op: [SORTCONTROL]
Hoe succesvol werven scholen en universiteiten echt?
De meeste Open Dagen en studiemarkten op roc’s, hbo’s en universiteiten zijn inmiddels achter de rug. De vraag is nu: hoeveel van de bezoekers schrijven zich daadwerkelijk in voor een vervolgopleiding? Hoe presteren scholen als je kijkt naar de werving en naar zogeheten conversie?
26 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Data + cloud + deep learning = de toekomst voorspellen
Machine learning is een van de belangrijkste en interessantste technologieën voor de zorg. Dat zei Eric Schmidt, topman van Alphabet Inc (moedermaatschappij van onder andere Google) tijdens HIMSS 2018, de wereldwijde conferentie over zorg-ICT in Las Vegas.
13 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe verstevig je als zorgorganisatie je onderhandelingspositie?
De marktwerking in de zorg is in 2006 onder meer geïntroduceerd om beter greep op de kosten te houden. Door zorgverzekeraars te laten concurreren zou er meer kostenbewustheid in de hele keten ontstaan.
12 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Woman in the middle - Tussen werkvloer en technologie
Van sociaal-pedagogisch hulpverlener tot Office 365 consultant. Het klinkt misschien als een enorme carrièreswitch, maar voor mij is het een heel logische ontwikkeling. Alles wat ik geleerd heb in mijn opleiding en in de verschillende banen daarna, komt van pas in mijn huidige functie.
03 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Rebekka Aalbers
Een stukje jaar over aan het eind van het budget?
Honderden contracten en contacten beheren? Daar hebben we Excel toch voor? Zorgorganisaties hebben het aantal contracten en contractspartners explosief zien stijgen. De manier waarop met die toegenomen complexiteit wordt omgegaan, is niet altijd mee ontwikkeld
27 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Heel eenvoudig 25.000 plekken winnen in de zorg
"Als we zouden zorgen dat iedereen een uur minder tijd kwijt is aan papierwerk in de zorg, dan scheelt dat 20.000 banen." Dat zei minister Hugo de Jonge bij de presentatie van het Actieprogramma Werken in de Zorg op 13 maart. Factcheckers klommen direct in hun rekenmachine: klopt dit wel?
22 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Verlaag de werkdruk - begin bij jezelf
Wat zou het mooi zijn als je vanaf je pc, laptop of tablet - waar je ook bent - een eigen online omgeving kunt aanmaken voor vakgroepen of klassen. Waar je heel makkelijk documenten en opdrachten kunt delen met studenten en collega’s.
22 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Melle Lelieveld
Afstemming in de keten is smeerolie voor de jeugdhulp
De grote verandering in de jeugdhulp in 2015 was dat gemeenten voortaan verantwoordelijk werden voor jeugdzorg, jeugdzorg-plus en jeugd-ggz. Deze transitie naar de gemeentelijke overheid heeft de nodige voeten in aarde gehad, maar daar is het stof nu opgetrokken.
14 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Het probleem zit niet in de collegebanken - Het staat er tegenover
Vanaf komend studiejaar betalen eerstejaars studenten de helft van het collegegeld. Een prachtig initiatief om meer studenten naar het hoger en universitair onderwijs te trekken. Toch is de instroom op hbo’s en universiteiten niet het meest in het oog springende probleem van het onderwijs.
23 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Een eyeopener plus een blikopener
Je hebt van die mensen. Die ken je al voordat je ze echt kent. Je weet van een afstandje wat voor types het zijn en wat je aan hem of haar hebt. Sympathieke vogel - betrouwbaar, handig maar ook iemand die maar een kunstje kan. Totdat je diegene echt leert kennen.
22 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Pagina 4 van 7Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  Volgende   Laatste   

Deel op social media