Sorteren op: [SORTCONTROL]
Een stage bij Winvision - Niels
Hallo! Mijn naam is Niels van de Kreeke (33 jaar) en ik ben een afgestudeerd HBO Interaction Designer van de HAN in Arnhem. Deze opleiding heb ik voltooid d.m.v. een afsluitende stageopdracht bij Winvision
27 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Tussen blinde paniek en koele nonchalance
Mooi dat de vakantie weer achter de rug is, want er ligt een druk najaar te wachten. Bovenaan het post-vakantie prioriteitenlijstje staat uiteraard de GDPR. Hoe gaan organisaties daar – met nog minder dan negen maanden te gaan – werk van maken?
05 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Elke zorgorganisatie is een onderwijsinstelling
Digitalisering leidt in de zorg tot meer efficiency, minder kostenstijging en meer patiëntgerichtheid. Dat is fijn voor de organisaties en patiënten. Maar hoe zit het intussen met de zorgverleners?
13 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Veel animo voor klankbordgroep Informatisering & Automatisering in de zorg
Drie maal per jaar komen ICT- en informatiemanagers en I&A-verantwoordelijken van zorgorganisaties bij elkaar om hun uitdagingen en ervaringen op specifieke onderwerpen te bespreken.
31 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Een stage bij Winvision
Hallo! Mijn naam is Raysha, ik ben 20 jaar en volg de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding. Een tijdje terug heb ik mijn stageperiode bij Winvision afgerond. Ik mocht 5 maanden meelopen op de HR afdeling van Winvision.
03 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Het effect van ICT als Maatstaf voor succes
De kosten van een ICT-project zijn vrij eenvoudig te berekenen. Maar wat levert zo’n nieuw platform of systeem precies op? Zo is SharePoint een prima instrument om beter samen te werken. Maar wordt er na de implementatie ook daadwerkelijk beter en efficiënter samengewerkt?
01 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Anita van Dekken
Update for Microsoft Azure stream analytics - IoT
Last week Microsoft finally updated Microsoft Azure Stream Analytics with great new features. In this blogpost I explain some new features I use in our projects now.
08 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Remco Ploeg
Adoptieconsultant
Adoptieconsultant. Mensen beginnen al te lachen bij het horen van mijn functietitel. “Nee, dat heeft niets met kleine kinderen te maken” zeg ik dan maar snel, om vervolgens uit te leggen dat ik als consultant in de ICT werk.
26 januari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Roy Linde
Waarom ik nu werk bij Winvision
“Ok, even serieus… IT, jij? Waarom?” Aan de reactie van mijn vrienden en oud-collega’s was wel te zien dat ik een niet erg voor de hand liggende carrièreswitch gemaakt had.
23 januari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Eva Vlug
Aanvallen op het schoolnetwerk zijn geen kattenkwaad
Hoe beveilig je een schoolnetwerk tegen serieuze aanvallen en digitaal belletje trekken? Het is voor veel onderwijsinstellingen een reëel en groeiend probleem. Zit de oplossing in een technologische wapenwedloop of ga je de strafrechtelijke kant op?
19 december 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Carlo van Haren
Pagina 6 van 7Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  Volgende   Laatste   

Deel op social media