Sorteren op: [SORTCONTROL]
Veel animo voor klankbordgroep Informatisering & Automatisering in de zorg
Drie maal per jaar komen ICT- en informatiemanagers en I&A-verantwoordelijken van zorgorganisaties bij elkaar om hun uitdagingen en ervaringen op specifieke onderwerpen te bespreken.
31 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Een stage bij Winvision
Hallo! Mijn naam is Raysha, ik ben 20 jaar en volg de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding. Een tijdje terug heb ik mijn stageperiode bij Winvision afgerond. Ik mocht 5 maanden meelopen op de HR afdeling van Winvision.
03 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Het effect van ICT als Maatstaf voor succes
De kosten van een ICT-project zijn vrij eenvoudig te berekenen. Maar wat levert zo’n nieuw platform of systeem precies op? Zo is SharePoint een prima instrument om beter samen te werken. Maar wordt er na de implementatie ook daadwerkelijk beter en efficiënter samengewerkt?
01 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Anita van Dekken
Update for Microsoft Azure stream analytics - IoT
Last week Microsoft finally updated Microsoft Azure Stream Analytics with great new features. In this blogpost I explain some new features I use in our projects now.
08 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Remco Ploeg
Adoptieconsultant
Adoptieconsultant. Mensen beginnen al te lachen bij het horen van mijn functietitel. “Nee, dat heeft niets met kleine kinderen te maken” zeg ik dan maar snel, om vervolgens uit te leggen dat ik als consultant in de ICT werk.
26 januari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Roy Linde
Waarom ik nu werk bij Winvision
“Ok, even serieus… IT, jij? Waarom?” Aan de reactie van mijn vrienden en oud-collega’s was wel te zien dat ik een niet erg voor de hand liggende carrièreswitch gemaakt had.
23 januari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Eva Vlug
Aanvallen op het schoolnetwerk zijn geen kattenkwaad
Hoe beveilig je een schoolnetwerk tegen serieuze aanvallen en digitaal belletje trekken? Het is voor veel onderwijsinstellingen een reëel en groeiend probleem. Zit de oplossing in een technologische wapenwedloop of ga je de strafrechtelijke kant op?
19 december 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Carlo van Haren
Met machine learning onderwijsuitval te lijf
Bij de start van een nieuw studiejaar stromen de mbo’s, hogescholen en universiteiten weer vol. Gaandeweg het jaar wordt de stroom iets minder: sommige studenten stoppen met hun studie. Voortijdige uitval is voor niemand goed, voor onderwijsinstellingen zijn er allerlei negatieve consequenties.
31 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Carlo van Haren
Mag het misschien ietsjes smarter?
Voor het verduurzamen van gebouwen in de langdurige zorg is een bedrag nodig van meer dan 2,2 miljard euro. Dat blijkt uit berekeningen in opdracht van ABN Amro. Voor dat bedrag kun je heel wat zonnepanelen, dubbele beglazing en ledlampjes kopen.
20 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Marcel Lucker
Maak van je kantoor een vriendelijke robot
Het concept rond Smart Buildings is niet nieuw. Wat wel nieuw is, is dat het pas door het IoT tot volle wasdom komt en dat de CIO hierin een cruciale rol gaat vervullen.
19 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Remco Ploeg
Pagina 6 van 7Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  Volgende   Laatste   

Deel op social media