1. Home
  2. Actueel
  3. Blogs
  4. Melissa bij Winvision

Melissa bij Winvision

28 sep 2017

Hi! Ik ben Melissa, 28 jaar en ruim 2 jaar werkzaam geweest bij Winvision. Ik ben in 2015 begonnen bij Winvision als meewerkstagiaire op de afdeling Backoffice: een leuke en leerzame tijd waarin zeer veel ruimte was voor eigen initiatief. Na mijn stage ben ik tijdens de zomer nog even blijven hangen om te ondersteunen tijdens de vakantieperiode.


Begin 2016 mocht ik weer terugkomen bij Winvision en was ik naast de afdeling Backoffice ook werkzaam op de afdeling HR, waar ik weer veel nieuwe kennis heb opgedaan. Omdat ik het laatste jaar van mijn opleiding Facility Management op dat moment nog moest afronden, heb ik de ruimte gekregen om bij Winvision verschillende projecten uit te voeren. Voor mijn minor ben ik betrokken geweest bij het ‘Security project’: ik heb toen verschillende verschillende veranderingen op facilitair en HR gebied geïmplementeerd m.b.t. het behalen van het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging. Ook mijn afstudeerscriptie heb ik mogen doen bij Winvision: ik maakte onderdeel uit van de projectgroep Huisvesting en heb een strategisch huisvestingsplan geschreven, waarop ik inmiddels ben afgestudeerd.

Er wordt bij Winvison zeer veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en altijd gekeken naar hoe je je sterke kanten het beste kunt inzetten. Ik ben Winvision heel erg dankbaar voor de kansen die ik heb gehad en alles wat ik hier heb geleerd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en voor alle leuke collega’s met wie ik hier heb mogen samenwerken. Ik ga iedereen ontzettend missen!

- Melissa Jongerius

Begin 2016 mocht ik weer terugkomen bij Winvision en was ik naast de afdeling Backoffice ook werkzaam op de afdeling HR, waar ik weer veel nieuwe kennis heb opgedaan. Omdat ik het laatste jaar van mijn opleiding Facility Management op dat moment nog moest afronden, heb ik de ruimte gekregen om bij Winvision verschillende projecten uit te voeren. Voor mijn minor ben ik betrokken geweest bij het ‘Security project’: ik heb toen verschillende verschillende veranderingen op facilitair en HR gebied geïmplementeerd m.b.t. het behalen van het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Ook mijn afstudeerscriptie heb ik mogen doen bij Winvision: ik maakte onderdeel uit van de projectgroep Huisvesting en heb een strategisch huisvestingsplan geschreven, waarop ik inmiddels ben afgestudeerd. Er wordt bij Winvison zeer veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en altijd gekeken naar hoe je je sterke kanten het beste kunt inzetten. Ik ben Winvision heel erg dankbaar voor de kansen die ik heb gehad en alles wat ik hier heb geleerd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en voor alle leuke collega’s met wie ik hier heb mogen samenwerken. Ik ga iedereen ontzettend missen!

 
 

Begin 2016 mocht ik weer terugkomen bij Winvision en was ik naast de afdeling Backoffice ook werkzaam op de afdeling HR, waar ik weer veel nieuwe kennis heb opgedaan. Omdat ik het laatste jaar van mijn opleiding Facility Management op dat moment nog moest afronden, heb ik de ruimte gekregen om bij Winvision verschillende projecten uit te voeren. Voor mijn minor ben ik betrokken geweest bij het ‘Security project’: ik heb toen verschillende verschillende veranderingen op facilitair en HR gebied geïmplementeerd m.b.t. het behalen van het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Ook mijn afstudeerscriptie heb ik mogen doen bij Winvision: ik maakte onderdeel uit van de projectgroep Huisvesting en heb een strategisch huisvestingsplan geschreven, waarop ik inmiddels ben afgestudeerd. Er wordt bij Winvison zeer veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en altijd gekeken naar hoe je je sterke kanten het beste kunt inzetten. Ik ben Winvision heel erg dankbaar voor de kansen die ik heb gehad en alles wat ik hier heb geleerd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en voor alle leuke collega’s met wie ik hier heb mogen samenwerken. Ik ga iedereen ontzettend missen!

 
 

Deel op social media