1. Home
  2. Actueel
  3. Blogs
  4. Mijn weg naar MCSD: Universal Windows-platform

Mijn weg naar MCSD: Universal Windows-platform

22 mrt 2016

Onlangs werd ik door Microsoft gecertificeerd als Solutions Developer voor het Windows Universal Platform door twee examens te maken die momenteel in beta zijn. Omdat het beta examens zijn is er online niet veel begeleiding te vinden.


Ik merkte tijdens de examens dat ik op vaardigheden werd getest die niet vermeld staan op de Microsoft Learning website. In deze post zal ik deze verschillen aangeven en vertellen hoe ik me heb voorbereid op de examens, zodat het makkelijker voor jou wordt om gecertificeerd te worden.

Lees de volledige blogpost op Michaël's Coding Thoughts

Meer weten?

Michaƫl Hompus

Michaël Hompus

Principal Developer

michael.hompus@winvision.nl
https://blog.hompus.nl

Deel op social media