1. Home
  2. Actueel
  3. Blogs
  4. Volg jij mij op als Bid Manager?

Volg jij mij op als Bid Manager?

05 apr 2018

Volgende maand zal onze huidige Bid Manager Eddy Marcelis vertrekken bij Winvision. Hij draagt dan graag het stokje over aan een nieuwe enthousiaste Bid Manager. Zijn tijd bij Winvision schetst hij als een hele leuke, leerzame periode waarin hij samen met een jong, leuk, leergierig team bouwde aan mooie en vernieuwende concepten voor klanten.

Volgens Eddy zou je moeten solliciteren op de functie van Bid Manager als je dol bent om te  werken in een team met veel specialisten, het bepalen van een winstrategie en het schrijven en reviewen van de bidteksten. In deze functie heb je heel veel verantwoordelijkheid, maar krijg je ook veel vrijheid, flexibiliteit en autonomie om je werk te kunnen doen. Als Bid Manager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor zowel kleine als grote offertetrajecten en natuurlijk ook Europese aanbestedingen binnen diverse verticals (zorg, onderwijs, overheid, bouw, infra). Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde! 

Dit doe je samen met een betrokken club van mensen die behalve zeer veel kennis in huis hebben van het Microsoft platform, ook altijd voor je klaar staan. Ze kunnen niet wachten om samen met jou te werken aan mooie en vernieuwende concepten waar klanten steil van achterover zullen slaan. En dat betekent dat alle randvoorwaarden gecreëerd zullen worden om dit voor elkaar te krijgen. Zo kun je denken aan het huren van een vergaderkamer op een mooie plek met lunch om zo samen met het team te kunnen werken aan een winnend bid - waar je trots op kunt zijn! 

En mochten we een traject gewonnen hebben, reken dan maar dat de bitterballen en de champagne klaar staan om het te vieren! 

Volg jij mij op als Bid Manager?

Vier jij met ons mee?

Zo ja, word dan de opvolger van Eddy en solliciteer!

 

Deel op social media