Sorteren op: [SORTCONTROL]
Jeugdhulp Friesland maakt soepele overstap naar Wincare
Jeugdhulp Friesland koos in december 2015 voor WinCare als centraal cliëntregistratieplatform. Een jaar later, op 19 december 2016, ging WinCare bij de jeugdhulporganisatie ‘live’. Projectleider Gea Boessenkool van Jeugdhulp Friesland kijkt terug op een intensief jaar met een mooi resultaat.
09 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
ICT-Adoptie bij Jeugdhulp Friesland
De overstap naar een nieuw ICT-systeem is een technologische uitdaging. Maar het succes wordt vooral bepaald door de mate waarin medewerkers ermee aan de slag kunnen (en willen). Jeugdhulp Friesland stapte recent over naar cliëntregistratieplatform WinCare.
07 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Factsheet relatie- en contractbeheer voor zorgorganisaties
Sinds 2015 is het speelveld voor organisaties in de zorg veranderd. Mede door de zorginhoudelijke transformatie en wijziging van financierings- en administratieve processen hebben zorgorganisaties nu te maken met een veelvoud aan opdrachtgevers en contractpartners.
20 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
470 nieuwe virtuele werkplekken voor WijEindhoven
Gemeente Eindhoven heeft in 2015 de Stichting WIJeindhoven opgericht voor haar nieuwe taken in jeugdhulp, WMO en participatie. De stichting startte met 10 medewerkers en is uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 470 medewerkers. Winvision werd ingeschakeld om de ICT-strategie te helpen vormgeven.
09 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Update for Microsoft Azure stream analytics - IoT
Last week Microsoft finally updated Microsoft Azure Stream Analytics with great new features. In this blogpost I explain some new features I use in our projects now.
08 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Remco Ploeg
Winvision gecertificeerd voor drie ISO-normeringen
Winvision heeft deze maand certificaten voor drie ISO-normeringen ontvangen: ISO9001 voor klanttevredenheid, ISO14001 voor milieumanagement en ISO27001 voor informatiebeveiliging. De eerste twee ISO-certificaten zijn een verlenging, het ISO-certificaat voor informatiebeveiliging is nieuw.
02 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Adoptieconsultant
Adoptieconsultant. Mensen beginnen al te lachen bij het horen van mijn functietitel. “Nee, dat heeft niets met kleine kinderen te maken” zeg ik dan maar snel, om vervolgens uit te leggen dat ik als consultant in de ICT werk.
26 januari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Roy Linde
Waarom ik nu werk bij Winvision
“Ok, even serieus… IT, jij? Waarom?” Aan de reactie van mijn vrienden en oud-collega’s was wel te zien dat ik een niet erg voor de hand liggende carrièreswitch gemaakt had.
23 januari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Eva Vlug
Aanvallen op het schoolnetwerk zijn geen kattenkwaad
Hoe beveilig je een schoolnetwerk tegen serieuze aanvallen en digitaal belletje trekken? Het is voor veel onderwijsinstellingen een reëel en groeiend probleem. Zit de oplossing in een technologische wapenwedloop of ga je de strafrechtelijke kant op?
19 december 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Carlo van Haren
Winvision en Graafschap College winnen Microsoft Educatie Partnership 2016
Winvision en het Graafschap College in Doetinchem hebben dinsdag 29 november de Microsoft Educatie Partnership Award 2016 ontvangen voor hun innovatieve samenwerking om studentenuitval te voorkomen.
02 december 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 10 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media