Sorteren op: [SORTCONTROL]
Jarabee kiest voor Wincare
Jeugdhulporganisatie Jarabee in Hengelo kiest voor WinCare van Winvision als centraal elektronisch cliëntendossier. Op 15 mei ondertekenden beide organisaties de overeenkomst daartoe.
18 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een stage bij Winvision
Hallo! Mijn naam is Raysha, ik ben 20 jaar en volg de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding. Een tijdje terug heb ik mijn stageperiode bij Winvision afgerond. Ik mocht 5 maanden meelopen op de HR afdeling van Winvision.
03 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Het effect van ICT als Maatstaf voor succes
De kosten van een ICT-project zijn vrij eenvoudig te berekenen. Maar wat levert zo’n nieuw platform of systeem precies op? Zo is SharePoint een prima instrument om beter samen te werken. Maar wordt er na de implementatie ook daadwerkelijk beter en efficiënter samengewerkt?
01 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Anita van Dekken
Factsheet relatiemanagement voor zorgorganisaties
Cliëntvriendelijkheid al voordat het zorgtraject start. Hoe ga je als zorgorganisatie om met zogeheten potentiële cliënten? Wie informatie aanvraagt krijgt deze doorgaans mondeling of via een mooie folder. Vervolgens blijft het vaak stil.
27 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Jeugdhulp Friesland maakt soepele overstap naar Wincare
Jeugdhulp Friesland koos in december 2015 voor WinCare als centraal cliëntregistratieplatform. Een jaar later, op 19 december 2016, ging WinCare bij de jeugdhulporganisatie ‘live’. Projectleider Gea Boessenkool van Jeugdhulp Friesland kijkt terug op een intensief jaar met een mooi resultaat.
09 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
ICT-Adoptie bij Jeugdhulp Friesland
De overstap naar een nieuw ICT-systeem is een technologische uitdaging. Maar het succes wordt vooral bepaald door de mate waarin medewerkers ermee aan de slag kunnen (en willen). Jeugdhulp Friesland stapte recent over naar cliëntregistratieplatform WinCare.
07 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Factsheet relatie- en contractbeheer voor zorgorganisaties
Sinds 2015 is het speelveld voor organisaties in de zorg veranderd. Mede door de zorginhoudelijke transformatie en wijziging van financierings- en administratieve processen hebben zorgorganisaties nu te maken met een veelvoud aan opdrachtgevers en contractpartners.
20 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
470 nieuwe virtuele werkplekken voor WijEindhoven
Gemeente Eindhoven heeft in 2015 de Stichting WIJeindhoven opgericht voor haar nieuwe taken in jeugdhulp, WMO en participatie. De stichting startte met 10 medewerkers en is uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 470 medewerkers. Winvision werd ingeschakeld om de ICT-strategie te helpen vormgeven.
09 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Update for Microsoft Azure stream analytics - IoT
Last week Microsoft finally updated Microsoft Azure Stream Analytics with great new features. In this blogpost I explain some new features I use in our projects now.
08 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Remco Ploeg
Winvision gecertificeerd voor drie ISO-normeringen
Winvision heeft deze maand certificaten voor drie ISO-normeringen ontvangen: ISO9001 voor klanttevredenheid, ISO14001 voor milieumanagement en ISO27001 voor informatiebeveiliging. De eerste twee ISO-certificaten zijn een verlenging, het ISO-certificaat voor informatiebeveiliging is nieuw.
02 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 10 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media