Sorteren op: [SORTCONTROL]
Medewerkers Drenthe College nu ook over op Office 365-portaal
Sinds de start van het schooljaar 2016/2017 is het nieuwe Office 365 medewerkersportaal van Drenthe College live. Nu ook de medewerkers zijn overgestapt, heeft het Drenthe College één homogene cloud-omgeving op basis van Office 365.
20 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Mag het misschien ietsjes smarter?
Voor het verduurzamen van gebouwen in de langdurige zorg is een bedrag nodig van meer dan 2,2 miljard euro. Dat blijkt uit berekeningen in opdracht van ABN Amro. Voor dat bedrag kun je heel wat zonnepanelen, dubbele beglazing en ledlampjes kopen.
20 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Maak van je kantoor een vriendelijke robot
Het concept rond Smart Buildings is niet nieuw. Wat wel nieuw is, is dat het pas door het IoT tot volle wasdom komt en dat de CIO hierin een cruciale rol gaat vervullen.
19 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Remco Ploeg
Maak kennis met Microsoft Azure
Een clouddienst als Microsoft Azure kan een tijd-en geldbesparende rol spelen. Om u op weg te helpen richting de cloud kunt u nu voordelig kennismaken met Microsoft Azure. Een mooie mogelijkheid om zelf de voordelen hiervan te ervaren.
05 september 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Cybersecurity is meer dan de techniek beveiligen
Als het gaat over Cyber Security wordt er al snel gesproken over firewalls en penetratietesten. Als dit geregeld is kun je een vinkje zetten achter het onderwerp cyber security, toch?
04 september 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Mike van Zandwijk
GGZ Westelijk Noord-Brabant 5-jarig ICT-Partnerschap
Zorginstelling GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) en Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, hebben recent een overeenkomst gesloten voor een samenwerking van vijf jaar. De ondertekening van de verbintenis past in het ICT-vernieuwingsprogramma bij GGZ WNB.
10 maart 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Nieuw portfolioplatform voor honoursprogramma Gymnasia
Leerlingen van zelfstandige gymnasia, die aangesloten zijn bij Stichting het Zelfstandig Gymnasium (SHZG), kunnen deelnemen aan een honoursprogramma. De competenties die de leerlingen tijdens het programma ontwikkelen, kunnen ze sinds kort onderbouwen op een digitaal portfolio.
24 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Jeugdhulp Friesland stapt over op Wincare
Jeugdhulp Friesland heeft na een grondige selectieprocedure gekozen voor WinCare van Winvision als centraal cliëntregistratiepakket. Beide partijen ondertekenen vandaag op het hoofdkantoor van Jeugdhulp Friesland in Leeuwarden de samenwerkingsovereenkomst.
23 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Winvision treedt toe tot Azure IoT program van Microsoft
Winvision is toegetreden tot het Microsoft Azure IoT Black Belt Program. Met deze kwalificatie verkrijgt Winvision als eerste Microsoft partner in Nederland toegang tot de productontwikkeling die de Amerikaanse leverancier doet voor het Internet of Things (IoT).
10 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
MEE West-Brabant verbetert primair zorgproces
Zorgorganisaties hebben minder budget om betere zorg te verlenen. Dat betekent dat er efficiënter gewerkt moet worden. Voor zorgorganisatie MEE West-Brabant was deze ontwikkeling aanleiding om hun verouderde registratiesysteem te vervangen.
05 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 12 van 13Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  Volgende   Laatste   

Deel op social media