Sorteren op: [SORTCONTROL]
De Haagse Hogeschool haalt veel waarde uit haar alumninetwerk
Voor een onderwijsorganisatie zijn de studenten uiteraard belangrijk, maar de relatie met de wereld daarbuiten is ook van belang. Zeker de verbinding met oud-studenten kan van grote waarde zijn. De Haagse Hogeschool pakt het alumnimanagement zeer serieus aan.
10 juli 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Tussen wal en schip spartelen waardevolle relaties
Een zorgorganisatie heeft enorm veel relaties en contacten die van belang zijn voor het primaire proces. Niet alleen met zorginkopers, verzekeraars en gemeenten, maar ook met uitvoerders, gebouwenbeheerders en andere externe dienstverleners. Al die relatiegegevens zwerven ergens in de organisatie.
10 juli 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
IoT in de bouw vereist anders denken met nieuwe partners
IoT verovert de bouw in hoog tempo. Dankzij meetgegevens van allerlei sensoren verbetert het gebruiksgenot, worden kosten lager en wordt ineens duidelijk hoe vastgoed benut wordt. Het wordt nóg interessanter door dwarsverbanden te ontdekken tussen allerlei gegevens.
03 juli 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Jeroen Vermeulen
Driestar Educatief een van de eerste met Microsoft Teams
Het Zuid-Hollandse Driestar educatief zet Microsoft Teams in om de digitale samenwerking te verbeteren. Teams is een relatief nieuw communicatieplatform en Driestar is één van de eerste onderwijsorganisaties die ermee begint. Dat wordt heel grondig en gefaseerd aangepakt.
02 juli 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Staat verandering op jouw lijstje?
Je gaat al jaren naar de supermarkt bij jou om de hoek. Elke maandag race jij langs de schappen om de nodige (en onnodige) versnaperingen in huis te halen. De enigszins verkleurde blauwe letters op de gevel geven je elke keer weer dat vertrouwde gevoel.
25 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Inge van den Berghe
Een weekendje lekker nerden
“Overdag is Rebekka een doodgewone Office 365 consultant. Ze spreekt met twee woorden, kijkt haar gesprekspartner recht in de ogen en eet met mes en vork. Maar vier keer per jaar ontwaakt de echte ict-nerd in Rebekka. Dan sluit ze zich met haar collega’s een weekend op kantoor op.
14 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Ontregel de zorg, begin bij jezelf
Opvallende cijfers over de zorg in de afgelopen week. Ten eerste over de kosten: we gaan inmiddels hard richting 100 miljard per jaar aan zorgkosten. Ten tweede over de werkdruk van zorgverleners: uit onderzoek blijkt dat ongeveer 40 procent van de tijd van een zorgverlener opgaat aan administratie.
13 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Meer communicatie is betere communicatie?
Hoe meer communicatiemogelijkheden er zijn, des te beter de communicatie binnen een organisatie verloopt. Deze stelling schuurt, dat voel je direct. Het is goed dat er meer mogelijkheden zijn, maar als iedereen zelf zijn weg daarin zoekt, leidt dat tot miscommunicatie, irritatie en onveiligheid.
12 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Hoe krijg je alle zorgmedewerkers mee in de digitalisering?
Mag je in een zorgorganisatie een bepaald niveau van digitale vaardigheden eisen van je medewerkers? We verwachten immers ook dat iemand kan lezen en schrijven. Geldt dat dan ook voor de omgang met computers, apps en digitale apparaten?
07 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Winvision met Microsoft aan tafel voor de doorontwikkeling van BeSense
Winvision werkt nauw samen met Microsoft bij de doorontwikkeling van BeSense. Het innovatieve sensorsysteem dat gebouwen binnen een dag ‘slim’ maakt, gaat gebruik maken van de nieuwe IoT-functionaliteiten op het Azure-platform.
06 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Pagina 3 van 12Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media