Sorteren op: [SORTCONTROL]
Ontregel de zorg, begin bij jezelf
Opvallende cijfers over de zorg in de afgelopen week. Ten eerste over de kosten: we gaan inmiddels hard richting 100 miljard per jaar aan zorgkosten. Ten tweede over de werkdruk van zorgverleners: uit onderzoek blijkt dat ongeveer 40 procent van de tijd van een zorgverlener opgaat aan administratie.
13 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Meer communicatie is betere communicatie?
Hoe meer communicatiemogelijkheden er zijn, des te beter de communicatie binnen een organisatie verloopt. Deze stelling schuurt, dat voel je direct. Het is goed dat er meer mogelijkheden zijn, maar als iedereen zelf zijn weg daarin zoekt, leidt dat tot miscommunicatie, irritatie en onveiligheid.
12 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Hoe krijg je alle zorgmedewerkers mee in de digitalisering?
Mag je in een zorgorganisatie een bepaald niveau van digitale vaardigheden eisen van je medewerkers? We verwachten immers ook dat iemand kan lezen en schrijven. Geldt dat dan ook voor de omgang met computers, apps en digitale apparaten?
07 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Winvision met Microsoft aan tafel voor de doorontwikkeling van BeSense
Winvision werkt nauw samen met Microsoft bij de doorontwikkeling van BeSense. Het innovatieve sensorsysteem dat gebouwen binnen een dag ‘slim’ maakt, gaat gebruik maken van de nieuwe IoT-functionaliteiten op het Azure-platform.
06 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Zorg is mensenwerk. En cijferwerk
Het verlenen van zorg is geen exacte wetenschap. De vraag fluctueert, de zorgverlening is divers en complex en er is geen formule los te laten op hoe de zorgvraag zich volgende maand ontwikkelt. Zorg is mensenwerk. Toch zitten er aan deze ‘zachte sector’ heel wat harde kantjes.
06 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Winvision helpt skillzz naar het middelbare onderwijs en ROC
Skillzz is een webtoepassing die kinderen uitnodigt om in de klas over elkaars talenten te praten. Wat vind je knap van haar? Waar is hij goed in? Waar blink je zelf in uit? De app helpt zo om bepaalde thema’s en actuele onderwerpen in de klas bespreekbaar te maken.
05 juni 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Werken bij Winvision - Mike
Tien jaar geleden zwaaide de deur open van de vergaderruimte waarin ik op dat moment een bijzonder sollicitatiegesprek voerde met mijn potentiële teamleider en de HR-manager. Verrast keek ik opzij. Een vertrouwd gezicht: Jeroen, de medeoprichter van Winvision.
28 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Mike van Zandwijk
Hoe houd je als zorgorganisatie grip op continue ict-vernieuwing
Eens in de drie jaar een upgrade van de systemen. Dan wennen aan de nieuwe functies en ‘look & feel’, een tijd gewoon werken om je vervolgens op te maken voor de volgende grootscheepse implementatie van de nieuwe versie. Dat was hoe het altijd ging met ICT.
25 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Innovatie in de zorg - Whitepaper
Zorginstellingen staan voor grote uitdagingen. De zorgvraag neemt toe, wet- en regelgeving veranderen continu, patiënten worden veeleisender en het is steeds moeilijker om voldoende gekwalificeerd personeel te krijgen.
18 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
De hoogste tijd voor een digitaal rijbewijs
Er moet een ambitieuze aanpak komen om de digitale vaardigheden van de beroepsbevolking op een hoger niveau te brengen. Nederland ICT roept staatssecretaris Keijzer van EZ op om het verbeteren van digitale vaardigheden een speerpunt te maken van haar digitaliseringsstrategie.
17 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Pagina 4 van 12Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media