Sorteren op: [SORTCONTROL]
Werken bij Winvision - Daniel
Via een training waarin ik iemand leerde kennen die bij Winvision werkt ben ik op eerste gesprek beland in Nieuwegein. Dit was een zeer positieve ervaring en na een vervolggesprek heb ik dan ook de knoop doorgehakt en ben ik bij Winvision in dienst gekomen.
17 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Daniel Janse
Met lege handen tegenover de gemeente bij contractbespreking?
Gemeenten zijn nu ruim drie jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van WMO en Jeugdwet. Naar aanleiding van de evaluatie Jeugdwet, waarover de Tweede Kamer eind april een rondetafelgesprek hield, pleitten gemeenten voor meer middelen en meer ruimte voor onderhandelingen met zorgorganisaties.
14 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe verzilver je als onderwijsorganisatie de waarde van alumni?
Voor onderwijsorganisaties zijn alumni een interessante groep. Afgestudeerden zijn in de regel goede ambassadeurs, maar kunnen ook in concrete zin van waarde zijn voor opleiding en organisatie. Bijvoorbeeld bij de verkoop van professional master-courses en andere vervolgopleidingen.
10 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Voordelen en aandachtspunten bij thuis werken in de zorg
Thuis en onderweg werken? Dat was toch vooral iets voor verkopers, creatieve zelfstandigen en accountmanagers? Inmiddels is bij steeds meer organisaties locatieonafhankelijk werken eerder regel dan uitzondering. Ook in de zorg doen mobiele werkplekken hun intrede.
08 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Contractmanagement is serious business in de zorg
Werkt bij u ook die ene medewerker die blindelings zijn weg weet in de contracten? Je hoeft maar een gemeente en een datum te noemen en hij of zij kan het contract zo opdiepen en weet ook nog de contactpersoon te noemen. Goud waard, zo’n medewerker! Totdat hij of zij uitvalt of vertrekt.
30 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe succesvol werven scholen en universiteiten echt?
De meeste Open Dagen en studiemarkten op roc’s, hbo’s en universiteiten zijn inmiddels achter de rug. De vraag is nu: hoeveel van de bezoekers schrijven zich daadwerkelijk in voor een vervolgopleiding? Hoe presteren scholen als je kijkt naar de werving en naar zogeheten conversie?
26 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Winvision sluit zich aan bij Odin Groep
Om haar groeiambities waar te maken en haar rol als toonaangevende Microsoft-partner verder uit te bouwen, sluit Winvision zich aan bij Odin Groep. De directie en bedrijfsvoering van Winvision blijven ongewijzigd.
24 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Data + cloud + deep learning = de toekomst voorspellen
Machine learning is een van de belangrijkste en interessantste technologieën voor de zorg. Dat zei Eric Schmidt, topman van Alphabet Inc (moedermaatschappij van onder andere Google) tijdens HIMSS 2018, de wereldwijde conferentie over zorg-ICT in Las Vegas.
13 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe verstevig je als zorgorganisatie je onderhandelingspositie?
De marktwerking in de zorg is in 2006 onder meer geïntroduceerd om beter greep op de kosten te houden. Door zorgverzekeraars te laten concurreren zou er meer kostenbewustheid in de hele keten ontstaan.
12 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Do weet steeds beter kandidaat en werkgever te matchen
In de afgelopen twee jaar is binnen uitzendorganisatie Timing hard gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van Do. Do is een zelflerend systeem dat werkgever en uitzendkandidaat steeds beter kan matchen. Bijzonder is dat het systeem daarbij niet alleen kijkt naar opleiding, ervaring en leeftijd.
09 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 5 van 12Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media