Sorteren op: [SORTCONTROL]
Hoe houd je als zorgorganisatie grip op continue ict-vernieuwing
Eens in de drie jaar een upgrade van de systemen. Dan wennen aan de nieuwe functies en ‘look & feel’, een tijd gewoon werken om je vervolgens op te maken voor de volgende grootscheepse implementatie van de nieuwe versie. Dat was hoe het altijd ging met ICT.
25 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Innovatie in de zorg - Whitepaper
Zorginstellingen staan voor grote uitdagingen. De zorgvraag neemt toe, wet- en regelgeving veranderen continu, patiënten worden veeleisender en het is steeds moeilijker om voldoende gekwalificeerd personeel te krijgen.
18 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
De hoogste tijd voor een digitaal rijbewijs
Er moet een ambitieuze aanpak komen om de digitale vaardigheden van de beroepsbevolking op een hoger niveau te brengen. Nederland ICT roept staatssecretaris Keijzer van EZ op om het verbeteren van digitale vaardigheden een speerpunt te maken van haar digitaliseringsstrategie.
17 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Werken bij Winvision - Daniel
Via een training waarin ik iemand leerde kennen die bij Winvision werkt ben ik op eerste gesprek beland in Nieuwegein. Dit was een zeer positieve ervaring en na een vervolggesprek heb ik dan ook de knoop doorgehakt en ben ik bij Winvision in dienst gekomen.
17 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Daniel Janse
Met lege handen tegenover de gemeente bij contractbespreking?
Gemeenten zijn nu ruim drie jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van WMO en Jeugdwet. Naar aanleiding van de evaluatie Jeugdwet, waarover de Tweede Kamer eind april een rondetafelgesprek hield, pleitten gemeenten voor meer middelen en meer ruimte voor onderhandelingen met zorgorganisaties.
14 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe verzilver je als onderwijsorganisatie de waarde van alumni?
Voor onderwijsorganisaties zijn alumni een interessante groep. Afgestudeerden zijn in de regel goede ambassadeurs, maar kunnen ook in concrete zin van waarde zijn voor opleiding en organisatie. Bijvoorbeeld bij de verkoop van professional master-courses en andere vervolgopleidingen.
10 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Voordelen en aandachtspunten bij thuis werken in de zorg
Thuis en onderweg werken? Dat was toch vooral iets voor verkopers, creatieve zelfstandigen en accountmanagers? Inmiddels is bij steeds meer organisaties locatieonafhankelijk werken eerder regel dan uitzondering. Ook in de zorg doen mobiele werkplekken hun intrede.
08 mei 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Contractmanagement is serious business in de zorg
Werkt bij u ook die ene medewerker die blindelings zijn weg weet in de contracten? Je hoeft maar een gemeente en een datum te noemen en hij of zij kan het contract zo opdiepen en weet ook nog de contactpersoon te noemen. Goud waard, zo’n medewerker! Totdat hij of zij uitvalt of vertrekt.
30 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe succesvol werven scholen en universiteiten echt?
De meeste Open Dagen en studiemarkten op roc’s, hbo’s en universiteiten zijn inmiddels achter de rug. De vraag is nu: hoeveel van de bezoekers schrijven zich daadwerkelijk in voor een vervolgopleiding? Hoe presteren scholen als je kijkt naar de werving en naar zogeheten conversie?
26 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Winvision sluit zich aan bij Odin Groep
Om haar groeiambities waar te maken en haar rol als toonaangevende Microsoft-partner verder uit te bouwen, sluit Winvision zich aan bij Odin Groep. De directie en bedrijfsvoering van Winvision blijven ongewijzigd.
24 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 5 van 13Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media