Sorteren op: [SORTCONTROL]
Contractmanagement is serious business in de zorg
Werkt bij u ook die ene medewerker die blindelings zijn weg weet in de contracten? Je hoeft maar een gemeente en een datum te noemen en hij of zij kan het contract zo opdiepen en weet ook nog de contactpersoon te noemen. Goud waard, zo’n medewerker! Totdat hij of zij uitvalt of vertrekt.
30 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Hoe succesvol werven scholen en universiteiten echt?
De meeste Open Dagen en studiemarkten op roc’s, hbo’s en universiteiten zijn inmiddels achter de rug. De vraag is nu: hoeveel van de bezoekers schrijven zich daadwerkelijk in voor een vervolgopleiding? Hoe presteren scholen als je kijkt naar de werving en naar zogeheten conversie?
26 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Winvision sluit zich aan bij Odin Groep
Om haar groeiambities waar te maken en haar rol als toonaangevende Microsoft-partner verder uit te bouwen, sluit Winvision zich aan bij Odin Groep. De directie en bedrijfsvoering van Winvision blijven ongewijzigd.
24 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Data + cloud + deep learning = de toekomst voorspellen
Machine learning is een van de belangrijkste en interessantste technologieën voor de zorg. Dat zei Eric Schmidt, topman van Alphabet Inc (moedermaatschappij van onder andere Google) tijdens HIMSS 2018, de wereldwijde conferentie over zorg-ICT in Las Vegas.
13 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Marcel Lucker
Hoe verstevig je als zorgorganisatie je onderhandelingspositie?
De marktwerking in de zorg is in 2006 onder meer geïntroduceerd om beter greep op de kosten te houden. Door zorgverzekeraars te laten concurreren zou er meer kostenbewustheid in de hele keten ontstaan.
12 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Do weet steeds beter kandidaat en werkgever te matchen
In de afgelopen twee jaar is binnen uitzendorganisatie Timing hard gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van Do. Do is een zelflerend systeem dat werkgever en uitzendkandidaat steeds beter kan matchen. Bijzonder is dat het systeem daarbij niet alleen kijkt naar opleiding, ervaring en leeftijd.
09 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Woman in the middle - Tussen werkvloer en technologie
Van sociaal-pedagogisch hulpverlener tot Office 365 consultant. Het klinkt misschien als een enorme carrièreswitch, maar voor mij is het een heel logische ontwikkeling. Alles wat ik geleerd heb in mijn opleiding en in de verschillende banen daarna, komt van pas in mijn huidige functie.
03 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Rebekka Aalbers
Strategische stappen richting de zorginstelling van de toekomst
De zorg staat voor grote uitdagingen. De zorgvraag neemt toe, de druk op de budgetten blijft. Intussen verschuift het speelveld voor zorginstellingen vrijwel continu.
30 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Allerzorg kiest voor Office 365 cloudwerkplek voor 1.500 medewerkers
De 1.500 medewerkers van landelijke zorgorganisatie Allerzorg zijn sinds afgelopen zomer over op een Office 365 werkplek. Het was een ingrijpende operatie voor zowel organisatie als medewerkers, maar het is een ‘succesnummer’ geworden, volgens informatiemanager Ben den Broeder van Allerzorg.
28 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een stukje jaar over aan het eind van het budget?
Honderden contracten en contacten beheren? Daar hebben we Excel toch voor? Zorgorganisaties hebben het aantal contracten en contractspartners explosief zien stijgen. De manier waarop met die toegenomen complexiteit wordt omgegaan, is niet altijd mee ontwikkeld
27 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Pagina 5 van 12Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media