Sorteren op: [SORTCONTROL]
Winvision helpt BeSense gebouwen slimmer te maken
BeSense maakt gewone gebouwen slim. Het systeem van draadloze sensoren, slimme software en cloudplatform is binnen één dag up en running in elk pand. Daarmee krijgt de gebouwbeheerder realtime inzicht waardoor gebouwen veel efficiënter en duurzamer beheerd kunnen worden.
27 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Heel eenvoudig 25.000 plekken winnen in de zorg
"Als we zouden zorgen dat iedereen een uur minder tijd kwijt is aan papierwerk in de zorg, dan scheelt dat 20.000 banen." Dat zei minister Hugo de Jonge bij de presentatie van het Actieprogramma Werken in de Zorg op 13 maart. Factcheckers klommen direct in hun rekenmachine: klopt dit wel?
22 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Verlaag de werkdruk - begin bij jezelf
Wat zou het mooi zijn als je vanaf je pc, laptop of tablet - waar je ook bent - een eigen online omgeving kunt aanmaken voor vakgroepen of klassen. Waar je heel makkelijk documenten en opdrachten kunt delen met studenten en collega’s.
22 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Melle Lelieveld
Afstemming in de keten is smeerolie voor de jeugdhulp
De grote verandering in de jeugdhulp in 2015 was dat gemeenten voortaan verantwoordelijk werden voor jeugdzorg, jeugdzorg-plus en jeugd-ggz. Deze transitie naar de gemeentelijke overheid heeft de nodige voeten in aarde gehad, maar daar is het stof nu opgetrokken.
14 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Het probleem zit niet in de collegebanken - Het staat er tegenover
Vanaf komend studiejaar betalen eerstejaars studenten de helft van het collegegeld. Een prachtig initiatief om meer studenten naar het hoger en universitair onderwijs te trekken. Toch is de instroom op hbo’s en universiteiten niet het meest in het oog springende probleem van het onderwijs.
23 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Een eyeopener plus een blikopener
Je hebt van die mensen. Die ken je al voordat je ze echt kent. Je weet van een afstandje wat voor types het zijn en wat je aan hem of haar hebt. Sympathieke vogel - betrouwbaar, handig maar ook iemand die maar een kunstje kan. Totdat je diegene echt leert kennen.
22 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
2018 wordt het jaar van de jeugdhulp
Duurzaamheid is geen trend, het is noodzakelijk om slimmer en efficiënter om te gaan met alle hulpbronnen die we hebben. Bouw- en vastgoedbedrijven weten eigenlijk maar weinig over hun gebouwen. Welke ruimte wordt echt gebruikt, waar is het altijd te warm of juist te koud?
21 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Meltdown / Spectre kwetsbaarheid controleren met configmgr
Afgelopen maand kwamen er beveiligingsfouten in diverse processoren aan het licht en werd meer informatie gedeeld over hoe je het beste systemen tegen de zogeheten Meltdown en Spectre fouten kunt beschermen. Bijzonder bij dit probleem is dat een software patch niet afdoende is.
08 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
De succesvolle strijd tegen de oprukkende digitalisering
Bij het bericht dat de papieren Telefoongids ophoudt te bestaan, denk je eerst: ‘Bestaat die dan nog?!’. Vervolgens komen er beelden in je op – als je tenminste van een bepaalde leeftijd bent – van het bladeren door die gids. Je eigen naam vinden, dat was toch het ultieme bewijs van je bestaan.
29 januari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Marcel Lucker
Digital dexterity: Dexter goes digital
Digital Dexterity is 1 van de 3 trends waar Amerikaans onderzoeksbureau Gartner op in zet. Ik moest bij deze term in eerste instantie denken aan Dexter Morgan en zijn “dark passenger”. Dat onheilspellende deuntje en heel veel plastic. Dexter goes digital? Nee, dat is uiteraard niet wat ze bedoelen.
25 januari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Marije Lankamp
Pagina 6 van 12Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media