Sorteren op: [SORTCONTROL]
Woman in the middle - Tussen werkvloer en technologie
Van sociaal-pedagogisch hulpverlener tot Office 365 consultant. Het klinkt misschien als een enorme carrièreswitch, maar voor mij is het een heel logische ontwikkeling. Alles wat ik geleerd heb in mijn opleiding en in de verschillende banen daarna, komt van pas in mijn huidige functie.
03 april 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Rebekka Aalbers
Strategische stappen richting de zorginstelling van de toekomst
De zorg staat voor grote uitdagingen. De zorgvraag neemt toe, de druk op de budgetten blijft. Intussen verschuift het speelveld voor zorginstellingen vrijwel continu.
30 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Allerzorg kiest voor Office 365 cloudwerkplek voor 1.500 medewerkers
De 1.500 medewerkers van landelijke zorgorganisatie Allerzorg zijn sinds afgelopen zomer over op een Office 365 werkplek. Het was een ingrijpende operatie voor zowel organisatie als medewerkers, maar het is een ‘succesnummer’ geworden, volgens informatiemanager Ben den Broeder van Allerzorg.
28 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een stukje jaar over aan het eind van het budget?
Honderden contracten en contacten beheren? Daar hebben we Excel toch voor? Zorgorganisaties hebben het aantal contracten en contractspartners explosief zien stijgen. De manier waarop met die toegenomen complexiteit wordt omgegaan, is niet altijd mee ontwikkeld
27 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Winvision helpt BeSense gebouwen slimmer te maken
BeSense maakt gewone gebouwen slim. Het systeem van draadloze sensoren, slimme software en cloudplatform is binnen één dag up en running in elk pand. Daarmee krijgt de gebouwbeheerder realtime inzicht waardoor gebouwen veel efficiënter en duurzamer beheerd kunnen worden.
27 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Heel eenvoudig 25.000 plekken winnen in de zorg
"Als we zouden zorgen dat iedereen een uur minder tijd kwijt is aan papierwerk in de zorg, dan scheelt dat 20.000 banen." Dat zei minister Hugo de Jonge bij de presentatie van het Actieprogramma Werken in de Zorg op 13 maart. Factcheckers klommen direct in hun rekenmachine: klopt dit wel?
22 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Verlaag de werkdruk - begin bij jezelf
Wat zou het mooi zijn als je vanaf je pc, laptop of tablet - waar je ook bent - een eigen online omgeving kunt aanmaken voor vakgroepen of klassen. Waar je heel makkelijk documenten en opdrachten kunt delen met studenten en collega’s.
22 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Melle Lelieveld
Afstemming in de keten is smeerolie voor de jeugdhulp
De grote verandering in de jeugdhulp in 2015 was dat gemeenten voortaan verantwoordelijk werden voor jeugdzorg, jeugdzorg-plus en jeugd-ggz. Deze transitie naar de gemeentelijke overheid heeft de nodige voeten in aarde gehad, maar daar is het stof nu opgetrokken.
14 maart 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Het probleem zit niet in de collegebanken - Het staat er tegenover
Vanaf komend studiejaar betalen eerstejaars studenten de helft van het collegegeld. Een prachtig initiatief om meer studenten naar het hoger en universitair onderwijs te trekken. Toch is de instroom op hbo’s en universiteiten niet het meest in het oog springende probleem van het onderwijs.
23 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Een eyeopener plus een blikopener
Je hebt van die mensen. Die ken je al voordat je ze echt kent. Je weet van een afstandje wat voor types het zijn en wat je aan hem of haar hebt. Sympathieke vogel - betrouwbaar, handig maar ook iemand die maar een kunstje kan. Totdat je diegene echt leert kennen.
22 februari 2018 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Pagina 6 van 12Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Deel op social media