Sorteren op: [SORTCONTROL]
Gemeente Nieuwkoop voorloper met communication sites
Winvision won eerder dit jaar de aanbesteding voor het sociaal intranet van de gemeente Nieuwkoop. “We moesten echt iets anders. Ons bestaande intranet was tien jaar oud en zeer star en zendergericht. Winvision kwam als beste uit de bus”, zegt Petra Vermeulen van gemeente Nieuwkoop
14 december 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
AVG en de zorg, een droomkoppel
Je kent dat wel, van die datingshows waarin op basis van allerlei wetenschappelijke kenmerken twee mensen aan elkaar gekoppeld worden. In de basis zijn dan alle ingrediënten aanwezig om van de koppeling een succes te maken. Toch is het dan echt nog aan beide partners om er iets van te maken.
16 november 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Ronald Brouwer
Vanuit 1 systeem een compleet beeld van studentloopbaan
Mbo’s en hbo’s beschikken over veel informatie van hun nieuwe en bestaande studenten. Er is informatie van de toeleverende scholen en van de aanmeldingen en opkomst bij Open Dagen. En dan zijn er de gegevens uit het studievolgsysteem. Sommige scholen houden zelfs bij hoe het oud-studenten vergaat.
16 november 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Melle Lelieveld
Beschermen privacy begint in de boardroom
Aan elke periodieke directiebeoordeling in de zorg moet voortaan een privacy-check worden toegevoegd. Want geen enkele zorginstelling kan zich het risico op datalekken veroorloven. Als het toch gebeurt, moet de bestuurder kunnen aantonen alles te hebben gedaan om privacy-schending te voorkomen.
14 november 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een 'kijkje in elkaars keuken' tijdens studiereis onderwijsorganisaties
“Je krijgt een kijkje in elkaars keuken. Wat zijn bij die school de successen en uitdagingen, waar lopen zij tegen aan? En dan merk je dat we met veel dezelfde zaken bezig zijn. De onderlinge discussies en het leren van elkaar zijn voor mij waarschijnlijk wel het waardevolste van deze reis.”
31 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
SBB naar Dynamics 365 voor relatiebeheer voor kwart miljoen leerbedrijven
Er zijn in Nederland een kleine 500.000 mbo-studenten die een deel van hun opleiding in de beroepspraktijk volgen. Dat gebeurt bij zo’n 247.000 erkende leerbedrijven. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zorgt voor de erkenning en de begeleiding van die leerbedrijven.
12 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Mee-organisaties in Brabant over op nieuw clientregistratiesysteem van Winvision
Voor zorg- en welzijnsorganisaties zijn de afgelopen jaren onrustig geweest. Veel organisaties krompen na de overheveling naar gemeenten in 2015 en vanwege de krappere budgetten die met die transitie gepaard gingen.
09 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Slimme campus maakt einde aan horrorspits
September was de maand van de hyperspits, volgens de NS. Megadrukte in de trein tussen 7.30 en 8.30 uur, voor oktober zijn de vooruitzichten vergelijkbaar: uitpuilende rijtuigen, geen zitplaats beschikbaar. De schuld voor deze ‘horrorspits’ wordt steevast bij scholieren en studenten gelegd.
04 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Een stage bij Winvision - Niels
Hallo! Mijn naam is Niels van de Kreeke (33 jaar) en ik ben een afgestudeerd HBO Interaction Designer van de HAN in Arnhem. Deze opleiding heb ik voltooid d.m.v. een afsluitende stageopdracht bij Winvision
27 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Jeugdhulpplatform Wincare voldoet aan aansluiteisen VECOZO
Winvision heeft aangetoond te voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging in de zorg. Certificeringsinstelling DNV GL heeft de verklaring na een positieve audit afgegeven. Met deze mededeling kan WinCare direct gegevens uitwisselen via VECOZO.
26 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 8 van 13Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media