Sorteren op: [SORTCONTROL]
Beschermen privacy begint in de boardroom
Aan elke periodieke directiebeoordeling in de zorg moet voortaan een privacy-check worden toegevoegd. Want geen enkele zorginstelling kan zich het risico op datalekken veroorloven. Als het toch gebeurt, moet de bestuurder kunnen aantonen alles te hebben gedaan om privacy-schending te voorkomen.
14 november 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een 'kijkje in elkaars keuken' tijdens studiereis onderwijsorganisaties
“Je krijgt een kijkje in elkaars keuken. Wat zijn bij die school de successen en uitdagingen, waar lopen zij tegen aan? En dan merk je dat we met veel dezelfde zaken bezig zijn. De onderlinge discussies en het leren van elkaar zijn voor mij waarschijnlijk wel het waardevolste van deze reis.”
31 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
SBB naar Dynamics 365 voor relatiebeheer voor kwart miljoen leerbedrijven
Er zijn in Nederland een kleine 500.000 mbo-studenten die een deel van hun opleiding in de beroepspraktijk volgen. Dat gebeurt bij zo’n 247.000 erkende leerbedrijven. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zorgt voor de erkenning en de begeleiding van die leerbedrijven.
12 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Mee-organisaties in Brabant over op nieuw clientregistratiesysteem van Winvision
Voor zorg- en welzijnsorganisaties zijn de afgelopen jaren onrustig geweest. Veel organisaties krompen na de overheveling naar gemeenten in 2015 en vanwege de krappere budgetten die met die transitie gepaard gingen.
09 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Slimme campus maakt einde aan horrorspits
September was de maand van de hyperspits, volgens de NS. Megadrukte in de trein tussen 7.30 en 8.30 uur, voor oktober zijn de vooruitzichten vergelijkbaar: uitpuilende rijtuigen, geen zitplaats beschikbaar. De schuld voor deze ‘horrorspits’ wordt steevast bij scholieren en studenten gelegd.
04 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Een stage bij Winvision - Niels
Hallo! Mijn naam is Niels van de Kreeke (33 jaar) en ik ben een afgestudeerd HBO Interaction Designer van de HAN in Arnhem. Deze opleiding heb ik voltooid d.m.v. een afsluitende stageopdracht bij Winvision
27 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Jeugdhulpplatform Wincare voldoet aan aansluiteisen VECOZO
Winvision heeft aangetoond te voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging in de zorg. Certificeringsinstelling DNV GL heeft de verklaring na een positieve audit afgegeven. Met deze mededeling kan WinCare direct gegevens uitwisselen via VECOZO.
26 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Medewerkers BrabantZorg enthousiast over nieuw sociaal intranet
Als je ruim 5.000 medewerkers op 35 verschillende locaties hebt, dan kan interne communicatie een uitdaging zijn. BrabantZorg lanceerde daarvoor in mei van dit jaar een nieuw sociaal intranet, een platform waar organisatie en medewerkers kennis delen en elkaar opzoeken.
11 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Datacenter migratie naar Azure - Workshop voor onderwijsinstellingen
In samenwerking met Microsoft en SLBdiensten biedt Winvision onderwijsinstellingen een gratis datacenter migratie workshop aan. Na dit uitgebreide consult bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden van Microsoft Azure voor uw onderwijsinstelling.
06 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Tussen blinde paniek en koele nonchalance
Mooi dat de vakantie weer achter de rug is, want er ligt een druk najaar te wachten. Bovenaan het post-vakantie prioriteitenlijstje staat uiteraard de GDPR. Hoe gaan organisaties daar – met nog minder dan negen maanden te gaan – werk van maken?
05 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Pagina 8 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media