Sorteren op: [SORTCONTROL]
Slimme campus maakt einde aan horrorspits
September was de maand van de hyperspits, volgens de NS. Megadrukte in de trein tussen 7.30 en 8.30 uur, voor oktober zijn de vooruitzichten vergelijkbaar: uitpuilende rijtuigen, geen zitplaats beschikbaar. De schuld voor deze ‘horrorspits’ wordt steevast bij scholieren en studenten gelegd.
04 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Marcel Lucker
Een stage bij Winvision - Niels
Hallo! Mijn naam is Niels van de Kreeke (33 jaar) en ik ben een afgestudeerd HBO Interaction Designer van de HAN in Arnhem. Deze opleiding heb ik voltooid d.m.v. een afsluitende stageopdracht bij Winvision
27 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Jeugdhulpplatform Wincare voldoet aan aansluiteisen VECOZO
Winvision heeft aangetoond te voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging in de zorg. Certificeringsinstelling DNV GL heeft de verklaring na een positieve audit afgegeven. Met deze mededeling kan WinCare direct gegevens uitwisselen via VECOZO.
26 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Medewerkers BrabantZorg enthousiast over nieuw sociaal intranet
Als je ruim 5.000 medewerkers op 35 verschillende locaties hebt, dan kan interne communicatie een uitdaging zijn. BrabantZorg lanceerde daarvoor in mei van dit jaar een nieuw sociaal intranet, een platform waar organisatie en medewerkers kennis delen en elkaar opzoeken.
11 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Datacenter migratie naar Azure - Workshop voor onderwijsinstellingen
In samenwerking met Microsoft en SLBdiensten biedt Winvision onderwijsinstellingen een gratis datacenter migratie workshop aan. Na dit uitgebreide consult bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden van Microsoft Azure voor uw onderwijsinstelling.
06 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Tussen blinde paniek en koele nonchalance
Mooi dat de vakantie weer achter de rug is, want er ligt een druk najaar te wachten. Bovenaan het post-vakantie prioriteitenlijstje staat uiteraard de GDPR. Hoe gaan organisaties daar – met nog minder dan negen maanden te gaan – werk van maken?
05 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Marcel Lucker
Zadkine kiest voor solide en veelzijdig skype voor bedrijven platform
Vier jaar geleden stapte de Rotterdamse school voor middelbaar beroepsonderwijs Zadkine over naar Lync 2013 als vervanging van traditionele telefonie. Dat leverde de beoogde besparing op in telefoniekosten, maar het extra gebruiksgemak van een digitaal telefonieplatform bleef achter.
27 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Elke zorgorganisatie is een onderwijsinstelling
Digitalisering leidt in de zorg tot meer efficiency, minder kostenstijging en meer patiëntgerichtheid. Dat is fijn voor de organisaties en patiënten. Maar hoe zit het intussen met de zorgverleners?
13 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Marcel Lucker
Microsoft award en nominatie voor innovatieve zorgoplossingen Winvisionnnnn
Winvision heeft tijdens de Microsoft Health Partner Awards op 4 juli jongstleden de Microsoft Healthcare Cloud Solution Partner of the Year Award 2017 gewonnen. Winvision kreeg de onderscheiding met name vanwege het succes van WinCare, het innovatieve cloudplatform voor de Nederlandse jeugdhulp.
06 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Centraal CRM Platform voor de Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool heeft sinds het afgelopen studiejaar een nieuw CRM-systeem voor alle potentiële studenten en studenten. Waar er eerder drie afzonderlijke systemen waren met drie afzonderlijke gegevensdatabases is er nu een centrale en integrale omgeving op basis van Microsoft Dynamics CRM.
04 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 8 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media