Sorteren op: [SORTCONTROL]
Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering
Nog niet zo lang geleden, vóór het cloud-tijdperk, lag de focus van ICT-projecten bij de realisatie en implementatie van de oplossing. Tegenwoordig begrijpen steeds meer zorgorganisaties dat een ICT-project staat of valt met zorgpersoneel meekrijgen in de verandering.
26 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Azure-workshop voor onderwijs: Er gaat een wereld open!
“De workshop was een eye-opener”, zegt Barry Pakkert, Senior Beheerder Infrastructuur van ROC Aventus. Zijn school wil onderzoeken wat de mogelijkheden en voordelen zijn van Microsoft Azure als cloudplatform. Met zijn collega’s nam Barry deel aan de Azure-workshop van Winvision.
17 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Parlan Jeugdhulp verlengt contract WinCare
Parlan Jeugdhulp in Alkmaar heeft de samenwerkingsovereenkomst met Winvision voor gebruik van het innovatieve elektronische cliëntendossier WinCare verlengd. De nieuwe overeenkomst geldt voor een periode van twee jaar.
15 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Flexibeler, robuuster en klantvriendelijker nieuw cloudplatform voor APS IT-diensten
Vrijwel alle scholen in het basis- en speciaal onderwijs werken samen met APS IT-diensten voor de inkoop van software. Dankzij APS IT-diensten kunnen de scholen snel, makkelijk en tegen zeer gunstige prijzen en voorwaarden licenties kopen en verlengen.
02 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Veel animo voor klankbordgroep Informatisering & Automatisering in de zorg
Drie maal per jaar komen ICT- en informatiemanagers en I&A-verantwoordelijken van zorgorganisaties bij elkaar om hun uitdagingen en ervaringen op specifieke onderwerpen te bespreken.
31 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Parlan Jeugdhulp blijft inzetten op innovatie
Parlan was in 2015 de eerste jeugdhulporganisatie in Nederland die WinCare in gebruik nam. Ondertussen wil het verder innoveren en heeft het samen met Winvision een IT Roadmap ontwikkeld waarin de technologische vernieuwing voor de komende jaren is uitgewerkt.
29 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Jarabee kiest voor Wincare
Jeugdhulporganisatie Jarabee in Hengelo kiest voor WinCare van Winvision als centraal elektronisch cliëntendossier. Op 15 mei ondertekenden beide organisaties de overeenkomst daartoe.
18 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een stage bij Winvision
Hallo! Mijn naam is Raysha, ik ben 20 jaar en volg de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding. Een tijdje terug heb ik mijn stageperiode bij Winvision afgerond. Ik mocht 5 maanden meelopen op de HR afdeling van Winvision.
03 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Het effect van ICT als Maatstaf voor succes
De kosten van een ICT-project zijn vrij eenvoudig te berekenen. Maar wat levert zo’n nieuw platform of systeem precies op? Zo is SharePoint een prima instrument om beter samen te werken. Maar wordt er na de implementatie ook daadwerkelijk beter en efficiënter samengewerkt?
01 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Anita van Dekken
Factsheet relatiemanagement voor zorgorganisaties
Cliëntvriendelijkheid al voordat het zorgtraject start. Hoe ga je als zorgorganisatie om met zogeheten potentiële cliënten? Wie informatie aanvraagt krijgt deze doorgaans mondeling of via een mooie folder. Vervolgens blijft het vaak stil.
27 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 9 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media