Sorteren op: [SORTCONTROL]
Zadkine kiest voor solide en veelzijdig skype voor bedrijven platform
Vier jaar geleden stapte de Rotterdamse school voor middelbaar beroepsonderwijs Zadkine over naar Lync 2013 als vervanging van traditionele telefonie. Dat leverde de beoogde besparing op in telefoniekosten, maar het extra gebruiksgemak van een digitaal telefonieplatform bleef achter.
27 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Elke zorgorganisatie is een onderwijsinstelling
Digitalisering leidt in de zorg tot meer efficiency, minder kostenstijging en meer patiëntgerichtheid. Dat is fijn voor de organisaties en patiënten. Maar hoe zit het intussen met de zorgverleners?
13 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Microsoft award en nominatie voor innovatieve zorgoplossingen Winvision
Winvision heeft tijdens de Microsoft Health Partner Awards op 4 juli jongstleden de Microsoft Healthcare Cloud Solution Partner of the Year Award 2017 gewonnen. Winvision kreeg de onderscheiding met name vanwege het succes van WinCare, het innovatieve cloudplatform voor de Nederlandse jeugdhulp.
06 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Centraal CRM Platform voor de Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool heeft sinds het afgelopen studiejaar een nieuw CRM-systeem voor alle potentiële studenten en studenten. Waar er eerder drie afzonderlijke systemen waren met drie afzonderlijke gegevensdatabases is er nu een centrale en integrale omgeving op basis van Microsoft Dynamics CRM.
04 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering
Nog niet zo lang geleden, vóór het cloud-tijdperk, lag de focus van ICT-projecten bij de realisatie en implementatie van de oplossing. Tegenwoordig begrijpen steeds meer zorgorganisaties dat een ICT-project staat of valt met zorgpersoneel meekrijgen in de verandering.
26 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Azure-workshop voor onderwijs: Er gaat een wereld open!
“De workshop was een eye-opener”, zegt Barry Pakkert, Senior Beheerder Infrastructuur van ROC Aventus. Zijn school wil onderzoeken wat de mogelijkheden en voordelen zijn van Microsoft Azure als cloudplatform. Met zijn collega’s nam Barry deel aan de Azure-workshop van Winvision.
17 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Parlan Jeugdhulp verlengt contract WinCare
Parlan Jeugdhulp in Alkmaar heeft de samenwerkingsovereenkomst met Winvision voor gebruik van het innovatieve elektronische cliëntendossier WinCare verlengd. De nieuwe overeenkomst geldt voor een periode van twee jaar.
15 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Flexibeler, robuuster en klantvriendelijker nieuw cloudplatform voor APS IT-diensten
Vrijwel alle scholen in het basis- en speciaal onderwijs werken samen met APS IT-diensten voor de inkoop van software. Dankzij APS IT-diensten kunnen de scholen snel, makkelijk en tegen zeer gunstige prijzen en voorwaarden licenties kopen en verlengen.
02 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Veel animo voor klankbordgroep Informatisering & Automatisering in de zorg
Drie maal per jaar komen ICT- en informatiemanagers en I&A-verantwoordelijken van zorgorganisaties bij elkaar om hun uitdagingen en ervaringen op specifieke onderwerpen te bespreken.
31 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Robbert Post
Parlan Jeugdhulp blijft inzetten op innovatie
Parlan was in 2015 de eerste jeugdhulporganisatie in Nederland die WinCare in gebruik nam. Ondertussen wil het verder innoveren en heeft het samen met Winvision een IT Roadmap ontwikkeld waarin de technologische vernieuwing voor de komende jaren is uitgewerkt.
29 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 9 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  Volgende   Laatste   

Deel op social media