Meet your digital Twin

Azure Digital Twins is het eerste IoT-platform dat een volledige digitale representatie maakt van een fysieke omgeving. Dat betekent dat elk gebouw of object – van kantoor, campus of ziekenhuis tot winkelcentrum, parkeergarage, fabriekscomplex, straat en zelfs stad – in context slim beheerd en aangestuurd kan worden. Er is in de digitale omgeving een volledig overzicht van de gemeten beweging, omstandigheid, bezetting en het gebruik en het is mogelijk om in te zoomen tot op het niveau van ruimte, bureau en afzonderlijk apparaat als pomp, afzuiger en sensor. Daarmee geeft Azure Digital Twins een volledig nieuwe dimensie aan concepten als smart buildings en smart cities.


Alles over Digital Twins

Winvision laat u graag kennis maken met uw digitale tweeling. Wij bieden u een gratis sessie aan voor u en uw organisatie van een dagdeel waarin wij u informeren over de mogelijkheden van Digital Twins, samen met u het meest waardevolle scenario voor uw organisatie concreet uitwerken en uw digitale tweeling tot leven laten komen.

De agenda voor deze speciale sessie is als volgt:

  • Maak kennis met Azure Digital Twins
  • Vaststellen scenario of scenario’s die meerwaarde bieden voor uw organisatie
  • Concretiseren en uitwerken scenario

Meld u aan

Laat ons u inspireren en laten we samen aan de slag gaan. Interesse? Meld u aan via MeetYourTwin@winvision.nl. Vervolgens nemen wij contact op om de sessie te plannen.

Links

Meer weten?

Frank van Eijk
Key Account Manager Bouw & Infra
frank.vaneijk@winvision.nl

+31 (0)6 28 87 63 69