In de wereld van het Power Platform komt je creativiteit snel en makkelijk tot uiting

In de nieuwe wereld met digitale transformaties staan twee vaardigheden centraler dan ooit: creativiteit en coderen. Alleen niet elke organisatie beschikt over softwareontwikkelaars. Leren programmeren kost bovendien veel tijd en inspanning. Ontdek daarom de kracht van het Microsoft Power Platform, dat uit vier componenten bestaat: Power Apps, Power Automate (voorheen Flow), Power BI en sinds kort ook Power Virtual Agents.

Met Power Apps en Power Automate kan je in een mum van tijd makkelijk applicaties creëren met weinig tot geen code, ofwel een low-code of no-code platform. Denk bij het vormgeven van je Power Apps aan PowerPoint-vaardigheden, en voor berekeningen en de business logic aan Excel. Voor workflow automation van jouw business logic kan je het beste Power Automate inzetten.

Onze klanten zetten het Power Platform volop in voor het ondersteunen van hun primaire proces. Eén klant heeft bijvoorbeeld haar papieren urenregistraties en declaraties van externen digitaal getransformeerd naar een Power App. Power Automate checkt vooraf foutieve invoer zodat managers uitsluitend met kloppende data uit Power BI (bij)sturen en rapporteren. Een andere zorgorganisatie zet Power Apps in om de gemoedstoestand van haar cliënten te registeren. Met cognitieve herkenning in de AI-module van Power Apps gaat dit straks volledig geautomatiseerd. En dankzij Power Virtual Agents kan dit nu al interactief met chat en straks spraak-gestuurd.

Wij noemen dit Smart IT: meer mogelijk maken met minder middelen. Dát is de kracht van het Power Platform, verrijkt met slimme innovaties van Winvision en de creativiteit van jou en je collega’s.