Sorteren op: [SORTCONTROL]
Winvision versterkt Leadership Team met Raymond van Ham en Mike van Zandwijk
Raymond van Ham (46) is aangesteld als Business Development Manager en Mike van Zandwijk (43) als Technology Development Manager.
12 augustus 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Kars ter Avest
4 verkeerde aannames over mijn functie als adoptieconsultant
Als adoptieconsultant krijg ik legio aannames te horen over wat mijn functie inhoudt en welke werkzaamheden ik heb. Ik heb de vier meest verkeerde aannames op een rij gezet.
06 augustus 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Lucas Ten Zijthof
IT-adoptie: wat is dat nou precies?
Onze adoptieconsultants helpen organisaties om beter samen te kunnen werken met technologische oplossingen. In deze blog laat Esther zien wat dat precies inhoudt.
30 juli 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Kars ter Avest
Zó maak je een digibeet digibeter! (#5 stappen)
Wanneer wordt een appel een klokhuis? Deze vraag werd mij ooit gesteld door Thijs Chanowski. Voor de wat ouderen onder ons is hij bekend als producent van onder andere De Fabeltjeskrant. Echt waar? Echt waar Meneer de Uil ;)
09 juli 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Smart IT: 3 technologieën die nu werken
Ken je de Holodecks uit het Star Trek-universum? Waar bemanningsleden in deep space zich ontspannen door zelfbedachte virtuele werelden te betreden en daar avonturen te beleven met levensechte intelligente personages? Inderdaad: pure sciencefiction.
09 juli 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Is zo’n officiële scrumtraining nou echt nuttig? (spoiler: ja!)
Voordat ik me aanmeldde voor de Scrum Master training, dacht ik eerlijk gezegd dat ik de principes van Scrum al wel kende. Ik had immers de Scrum Guide gelezen en draaide al in een aantal projecten mee. Eigenlijk kreeg ik nooit het gevoel dat er bepaalde kennis bij mij ontbrak.
02 juli 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Tijd voor een data-driven businessmodel
De opkomst van big data die we de afgelopen jaren hebben beleefd gaat nog veel meer businessmodellen overhoop halen. Bedrijven die tijdig data-gedreven zijn gaan opereren, zijn nu de succesnummers in hun markt.
26 juni 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Mick Bakker
Met deze 4 eenvoudige tips verhoog je gegarandeerd de kwaliteit van je werk!
Iedereen wil graag hoge kwaliteit. We stellen steeds hogere eisen aan dienstverlening en via social media laten we nadrukkelijker onze mening horen als we niet tevreden zijn. We verwachten dat producten zo lang mogelijk meegaan en onze levensstandaard komt steeds hoger te liggen.
25 juni 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
Een nieuwe baan in tijden van corona: Jan Willem Küper begon bij Winvision
"Dit is een club die veel wil samendoen, dat vind ik heel prettig".
19 juni 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Winvision
In 4 stappen naar een effectieve datastrategie
Waar staat jouw bedrijf op het gebied van data? En welke businessvraagstukken kan en wil jouw bedrijf aanpakken met behulp van data? De voordelen die je kunt behalen door data voor je aan het werk te zetten, zijn divers.
18 juni 2020 .[dd MMMM yyyy]
|
Mick Bakker
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste