1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws

Nieuws

Do weet steeds beter kandidaat en werkgever te matchen
In de afgelopen twee jaar is binnen uitzendorganisatie Timing hard gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van Do. Do is een zelflerend systeem dat werkgever en uitzendkandidaat steeds beter kan matchen. Bijzonder is dat het systeem daarbij niet alleen kijkt naar harde criteria als opleiding, ervaring en leeftijd, maar ook persoonlijkheidskenmerken meeneemt. Winvision helpt Timing bij de bouw en doorontwikkeling van Do. “De mensen van Winvision snappen wat zich in onze hoofden afspeelt, aldus Rik Verbrugge, de ‘Eindbaas Do’ bij Timing.
News 9 apr 2018 | Winvision
Strategische stappen richting de zorginstelling van de toekomst
De zorg staat voor grote uitdagingen. De zorgvraag neemt toe, de druk op de budgetten blijft. Intussen verschuift het speelveld voor zorginstellingen vrijwel continu: wet- en regelgeving veranderen, patiënten en cliënten worden (terecht) veeleisender en er is nauwelijks voldoende personeel te krijgen. Hoe kun je als zorgorganisatie een antwoord hebben op al die uitdagingen van vandaag, laat staan die van morgen en overmorgen?
News 30 mrt 2018 | Winvision
Allerzorg kiest voor Office 365 cloudwerkplek voor 1.500 medewerkers

De 1.500 medewerkers van landelijke zorgorganisatie Allerzorg zijn sinds afgelopen zomer over op een Office 365 werkplek. Het was een ingrijpende operatie voor zowel organisatie als medewerkers, maar het is een ‘succesnummer’ geworden, volgens informatiemanager Ben den Broeder van Allerzorg. Winvision ondersteunde Allerzorg bij de overgang naar de cloudwerkplek. In de volgende fase worden meer functionaliteiten toegevoegd.

News 28 mrt 2018 | Winvision
Winvision helpt BeSense gebouwen slimmer te maken
BeSense maakt gewone gebouwen slim. Het systeem van draadloze sensoren, slimme software en cloudplatform is binnen één dag up en running in elk pand. Daarmee krijgt de gebouwbeheerder realtime inzicht in bezetting en omstandigheden van werkplekken, ruimtes en vleugels, waardoor  gebouwen veel efficiënter en duurzamer beheerd kunnen worden. BeSense is een initiatief van bouwbedrijf Heijmans en schoonmaakbedrijf CSU. Winvision is als een van de preferred partners verantwoordelijk voor het platform en de eerstelijns ondersteuning van gebouwenbeheerders en facilitymanagers.
News 27 mrt 2018 | Winvision
Informatie over het Spectre en Meltdown issue

Zoals u wellicht heeft vernomen via de media speelt momenteel een ernstig security issue omtrent AMD, Intel en ARM processoren.
In dit artikel willen wij u informeren over:

  1.     Het issue.
  2.     Wat Winvision momenteel voor haar klanten aan het doen is.
  3.     Wat wij u adviseren zo snel mogelijk zelf te doen.
News 4 jan 2018 | Winvision
Gemeente Nieuwkoop voorloper met Communication Sites
De burgemeester van Nieuwkoop had het contract met Winvision al getekend voor een basisportaal als nieuw intranet voor de gemeente. Maar juist in die periode werd duidelijk dat Microsoft SharePoint Communication Sites snel beschikbaar zou komen. En dat zou de ideale basis zijn voor het nieuwe intranet van de gemeente Nieuwkoop, vonden zowel Winvision als de gemeente. Nu is Nieuwkoop de eerste gemeente in Nederland met een sociaal, veelzijdig en gebruiksvriendelijk intranet op basis van Communication Sites.
News 14 dec 2017 | Winvision
Beschermen privacy begint in de boardroom

Aan elke periodieke directiebeoordeling in de zorg moet voortaan een privacy-check worden toegevoegd. Want geen enkele zorginstelling kan zich het risico op datalekken veroorloven. Als het toch gebeurt, moet de bestuurder kunnen aantonen alles te hebben gedaan om privacy-schending te voorkomen. Op straffe van forse boetes, die kunnen oplopen tot 20 miljoen euro of vier procent van de wereldwijde jaaromzet.

News 14 nov 2017 | Winvision
Een ‘kijkje in elkaars keuken’ tijdens studiereis onderwijsorganisaties
“Je krijgt een kijkje in elkaars keuken. Wat zijn bij die school de successen en uitdagingen, waar lopen zij tegen aan? En dan merk je dat we met veel dezelfde zaken bezig zijn. De onderlinge discussies en het leren van elkaar zijn voor mij waarschijnlijk wel het waardevolste van deze reis.” Dat zegt Raymond Kales, IT Architect bij Hogeschool Inholland en een van de deelnemers aan de studiereis naar Pisa die Winvision recent organiseerde voor onderwijsorganisaties.
News 30 okt 2017 | Winvision
SBB naar Dynamics 365 voor relatiebeheer voor kwart miljoen leerbedrijven
Er zijn in Nederland een kleine 500.000 mbo-studenten die een deel van hun opleiding in de beroepspraktijk volgen. Dat gebeurt bij zo’n 247.000 erkende leerbedrijven. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zorgt voor de erkenning en de begeleiding van die leerbedrijven.  Dit jaar stapt SBB in samenwerking met Winvision over naar Microsoft Dynamics 365 voor relatiebeheer en procesondersteuning.
News 12 okt 2017 | Winvision
MEE-organisaties in Brabant over op nieuw clientregistratiesysteem van Winvision
Voor zorg- en welzijnsorganisaties zijn de afgelopen jaren onrustig geweest. Veel organisaties krompen na de overheveling naar gemeenten in 2015 en vanwege de krappere budgetten die met die transitie gepaard gingen. De Meent Groep, die het bestuur vormt van vijf MEE-organisaties in Limburg en Brabant, groeide juist tegen de stroom in. Wel is door alle dynamiek en drukte ‘de achterkant’ een beetje blijven liggen, zegt manager Staf en Ondersteunende diensten Frank Grisel van De Meent Groep. Maar daar wordt nu een slag in gemaakt, onder meer met een nieuw cliëntregistratiesysteem.
News 9 okt 2017 | Winvision