1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws

Nieuws

Factsheet Relatiemanagement voor zorgorganisaties

Cliëntvriendelijkheid al voordat het zorgtraject start

Hoe ga je als zorgorganisatie om met zogeheten potentiële cliënten? Wie informatie aanvraagt krijgt deze doorgaans mondeling of via een mooie folder. Vervolgens blijft het vaak stil. De zoon die geïnteresseerd is in de mogelijkheden voor zijn ouders, of een gezin dat nadenkt over de rol als pleeghulpgezin en hier informatie over aanvraagt, verdwijnt meestal direct weer uit beeld bij de desbetreffende zorgorganisatie. Dat is een gemiste kans voor die organisatie. Relatiemanagement start al vóórdat het zorgtraject wordt ingezet.

News 27 mrt 2017 | Winvision
Jeugdhulp Friesland maakt soepele overstap naar WinCare

Jeugdhulp Friesland koos in december 2015 voor WinCare als centraal cliëntregistratieplatform. Een jaar later, op 19 december 2016, ging WinCare bij de jeugdhulporganisatie ‘live’. Projectleider Gea Boessenkool van Jeugdhulp Friesland kijkt terug op een intensief jaar met een mooi resultaat. “We zijn tevreden. De daadwerkelijke overgang is eigenlijk vrij geruisloos verlopen, hoewel het een compleet nieuw systeem is.”

News 9 mrt 2017 | Winvision
ICT-adoptie bij Jeugdhulp Friesland

De overstap naar een nieuw ICT-systeem is een technologische uitdaging. Maar het succes wordt vooral bepaald door de mate waarin medewerkers ermee aan de slag kunnen (en willen). Jeugdhulp Friesland stapte recent over naar cliëntregistratieplatform WinCare en heeft heel veel aandacht besteed aan het meenemen, trainen en voorbereiden van de bijna 750 medewerkers. Die investering in adoptie betaalt zich nu uit. De overgang verliep soepel en medewerkers voelen zich redelijk snel thuis in de nieuwe werkwijze.

News 7 mrt 2017 | Winvision
Factsheet Relatie- en Contractbeheer voor zorgorganisaties

Altijd de volledige regie over contracten en afspraken 

Sinds 2015 is het speelveld voor organisaties in de zorg veranderd. Mede door de zorginhoudelijke transformatie en wijziging van financierings- en administratieve processen hebben zorgorganisaties nu te maken met een veelvoud aan opdrachtgevers en contractpartners.

News 20 feb 2017 | Winvision
470 nieuwe virtuele werkplekken voor WIJeindhoven
Gemeente Eindhoven heeft in 2015 de Stichting WIJeindhoven opgericht voor haar nieuwe taken in jeugdhulp, WMO en participatie. De stichting startte met 10 medewerkers en is in korte tijd uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 470 medewerkers. Winvision werd ingeschakeld om de ICT-strategie te helpen vormgeven. Toen consultant Hayo Swierstra van Winvision daar vorig jaar mee startte, had de vernieuwing van de werkplekken de hoogste prioriteit. First things first.
News 9 feb 2017 | Winvision
Winvision gecertificeerd voor drie ISO-normeringen
Winvision heeft deze maand certificaten voor drie ISO-normeringen ontvangen: ISO9001 voor klanttevredenheid, ISO14001 voor milieumanagement en ISO27001 voor informatiebeveiliging. De eerste twee ISO-certificaten zijn een verlenging op basis van de nieuwste normering, het ISO-certificaat voor informatiebeveiliging is nieuw. Winvision is in Nederland een van de weinige ICT-dienstverleners die aan alle drie de ISO-normeringen voldoet.
News 2 feb 2017 | Winvision
Winvision got talent

Winvision 18e plaats Nieuwe Helden Onderzoek

In het Nieuwe Helden Onderzoek van de NRC is Winvision op de 18e plaats geëindigd. Een resultaat om trots op te zijn! In het onderzoek stond ‘Talent Management’ centraal, een onderwerp dat ook bij Winvision hoog op de agenda staat. We stimuleren al onze medewerkers zich te blijven ontwikkelen, hun eigen talent te benutten en uit te diepen. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijke groei en motivatie, maar ook voor een succesvolle bedrijfsvoering.

News 25 jan 2017 | Winvision
Winvision en Graafschap College winnen Microsoft Educatie Partnership Award 2016

Winvision en het Graafschap College in Doetinchem hebben dinsdag 29 november de Microsoft Educatie Partnership Award 2016 ontvangen voor hun innovatieve samenwerking om studentenuitval te voorkomen. Microsoft bekroonde dinsdag bij het Amadeus Lyceum in Vleuten vijf projecten in het onderwijs en Winvision en het Graafschap College waren de winnaars in de categorie ‘De Student Centraal’.

News 2 dec 2016 | Winvision
Internet of Things toepassingen in de zorg

Zo helpt IoT de patiënt, zorgmedewerker en manager

Over het Internet of Things (IoT) doen veel verhalen de ronde, maar nog maar weinig zorginstellingen weten hoe ze echt van deze nieuwe manier van internet kunnen profiteren. Toch kunnen slimme IoT-toepassingen resulteren in betere zorg, waar de patiënt profijt van heeft. Ook kunnen zorgmedewerkers én managers hun werk efficiënter en sneller doen.

Ontdek in de webcast op Zenuwcentrum welke Internet of Things toepassingen in de zorg de sector vooruithelpen.

News 9 nov 2016 | Winvision
Graafschap College gaat verder de cloud in met SharePoint 2016

Het Graafschap College is een van de onderwijsinstellingen in Nederland die overstapt op SharePoint 2016 en Office 365. “Het werd tijd om de volgende stap te zetten”, zegt Wim Konings, hoofd Informatiemanagement en ICT bij het Graafschap College. Samen met ICT-partner Winvision is het nieuwe platform geïmplementeerd. Konings: “De eerste versie draait en die zijn we nu uitgebreid aan het testen. In het nieuwe schooljaar gaan we het platform gefaseerd invoeren.”

News 1 nov 2016 | Winvision