Datacenter migratie naar Azure - Workshop voor onderwijsinstellingen

In samenwerking met Microsoft en SLBdiensten biedt Winvision onderwijsinstellingen een gratis datacenter migratie workshop aan. Na dit uitgebreide consult bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden van Microsoft Azure voor uw onderwijsinstelling.


IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beide werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Hoe benut je de kansen en vermijd je de risico’s van deze twee werelden? En hoe loopt het pad van de ene naar de andere wereld? Met hybride cloudoplossingen combineert Microsoft het beste van beide werelden en biedt zo optimale snelheid, flexibiliteit en eenvoud. Door het kiezen voor hybride Cloud IT management, kunt u zelf de snelheid en stappengrootte bepalen die bij uw onderwijsinstelling past.

Leuk die nieuwe wereld, maar hoe ziet dat er dan uit op het IT vlak?

Tijdens een uitgebreid consult van een (halve) dag brengt Winvision u helemaal up-to-date van de laatste stand van zaken van de mogelijkheden van Microsoft Azure. Daarnaast gaat u ook zelf aan de slag met het platform, natuurlijk met de hulp van onze experts.

Nadat u inzicht heeft gekregen in dit platform zetten we samen een globale routeplanner op. In deze routeplanner staan de stappen die uw onderwijsinstelling moet nemen om dit nieuwe platform succesvol te gebruiken en welke globale investering in Microsoft Azure hiervoor nodig is. Aan het einde van de dag geeft Winvision een presentatie van de uitkomsten en mogelijkheden binnen uw onderwijsinstelling!

Referentie workshop

Aventus ROC Aventus heeft de workshop gevolgd en was zeer positief. Lees hier de ervaringen van ROC Aventus 

Aanmelden

Na uw aanmelding ontvangt u van ons bericht of uw aanvraag mogelijk is.
Meld u aan voor het consult

Meer weten?

Mark Wegman
Key Account Manager
mark.wegman@winvision.nl

+31 (0)6 10 32 25 95
+31 (0)30 658 01 58