Microsoft award en nominatie voor innovatieve zorgoplossingen Winvision

06 juli 2017

Winvision heeft tijdens de Microsoft Health Partner Awards op 4 juli jongstleden de Microsoft Healthcare Cloud Solution Partner of the Year Award 2017 gewonnen. Winvision kreeg de onderscheiding met name vanwege het succes van WinCare, het innovatieve cloudplatform voor de Nederlandse jeugdhulp. Tijdens het evenement sleepte Winvision ook nog een nominatie als Healthcare Digital Transformation Partner of the Year in de wacht. 


De award en nominatie heeft Winvision te danken aan de integrale en innovatieve ondersteuning van zorgorganisaties in cure en care. Ronald Eleveld, Algemeen Directeur van Winvision, is erg blij met de erkenning. “Microsoft benoemde tijdens de uitreiking  terecht de brede scope van onze samenwerking met zorgorganisaties. We helpen bij het formuleren van een visie op digitale transformatie, we stellen in samenwerking een roadmap op, zorgen voor technologische realisatie en beheer en geven veel aandacht aan de adoptie van de nieuwe technologie door de medewerkers.”

In het vijftienjarige bestaan heeft Winvision al verscheidene Microsoft Partner of the Year Awards gewonnen voor de samenwerking met zorgorganisaties. De erkenning nu als cloud solution partner is te danken aan het brede zorgportfolio van Winvision in cloudoplossingen. Cliëntregistratieplatform WinCare, dat inmiddels door ruim 15 procent van de jeugdzorgmarkt gebruikt wordt, is daarvan een mooi voorbeeld, net als de zorgwerkplekken in de cloud en de innovatieve cloudoplossingen met machine learning en artificial intelligence voor bijvoorbeeld het gebouwenbeheer van zorginstellingen. Winvision greep net naast de Healthcare Digital Transformation Partner of the Year, maar ook die nominatie is met trots in ontvangst genomen.

Deel op social media