Strategische stappen richting de zorginstelling van de toekomst

De zorg staat voor grote uitdagingen. De zorgvraag neemt toe, de druk op de budgetten blijft. Intussen verschuift het speelveld voor zorginstellingen vrijwel continu: wet- en regelgeving veranderen, patiënten en cliënten worden (terecht) veeleisender en er is nauwelijks voldoende personeel te krijgen. Hoe kun je als zorgorganisatie een antwoord hebben op al die uitdagingen van vandaag, laat staan die van morgen en overmorgen?

Waar en hoe start je?

Maar hoe pak je dat aan? Waar start u als u wilt innoveren terwijl de dagelijkse zorgverlening en bedrijfsvoering doorlopen? Hoe voorkomt u dat innovatie en digitalisering het zoveelste punt op de uitdagingenlijst worden? Welke strategische stappen zet u om een solide basis te leggen voor blijvende innovatie?

Een concreet stappenplan

In onze whitepaper geven we graag suggesties over hoe u de ontwikkelingen in de zorg en de wereld eromheen niet alleen bijhoudt maar ook voorblijft. Een concreet stappenplan voor toekomstvaste digitalisering en zorginnovatie waar organisatie, medewerkers én patiënten en cliënten beter van worden. Op weg naar de zorgorganisatie van 2025!

 

Oplossingen en producten

Meer weten?

Raymond van Ham
Business Manager Healthcare
raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86