Jouw gebouw binnen 1 dag duurzamer én kostenefficiënter!

Digital Twins. Een interessante term, maar wat betekent het nu eigenlijk? En belangrijker, wat kan het voor jou en jouw organisatie betekenen? Wij leggen je graag uit hoe Winvision ook jouw organisatie helpt om duurzamer én meer (kosten)efficiënt te opereren.

Een digitale en virtuele representatie van een fysieke omgeving of object op het Azure-platform. Dát is Digital Twins. Een kantoorgebouw, campus of ziekenhuis maar ook een volledige straat of zelfs sluis worden virtueel gerepresenteerd. Maar hoe draagt dat bij aan de verduurzaming en het efficiënter maken van jouw organisatie? Dat realiseren wij samen met jou door ervoor te zorgen dat het gerepresenteerde op basis van realtime data slimmer beheerbaar wordt.

Want stel je nu jouw eigen bedrijfspand eens voor, volledig virtueel. Combineer die voorstelling met continu up-to-date gegevens over bezetting, temperatuur, luchtvochtigheid, het gebruik van kantoorapparatuur én de mogelijkheid om hierop in te spelen. Zie je het voor je?

Slimme sensoren die jou vertellen wanneer verlichting in bepaalde kantoorruimtes uitgezet kan worden. Of dat bepaalde vergaderruimtes leeg zijn en de verwarming dus best een graadje lager gezet kan worden. Weer andere sensoren die de schoonmakers vertellen dat bepaalde ruimtes niet schoongemaakt hoeven te worden omdat er geen gebruik van is gemaakt. Zoals deze zijn er nog legio toepassingsmogelijkheden waarbij gebruikerservaring, efficiëntie en techniek samenkomen.

Nieuwsgierig geworden hoe wij dit ook samen met jou kunnen realiseren? Neem dan contact met op onze specialist en adviseur Smart-IT, Ton de Haan.

Ton de Haan

Adviseur Smart IT

 

+31 (0)6 430 50 910

ton.dehaan@winvision.nl


Maak kennis met jouw digitale tweeling

We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden van Digital Twins of BeSense voor jouw organisatie. Wij komen natuurlijk graag bij jou langs, maar we nodigen je ook uit voor een inspirerende kennissessie bij ons op kantoor.

Datum: 24 oktober 2019
Tijd: 16:00 – 18:00
Locatie: Lage biezenweg 3, Vianen

Meld je aan voor de kennissessie