Winvision in de top-10 van de beste digitale innovaties van 2021!

Ict-vaktitel Computable.nl heeft de genomineerden voor de Computable Awards 2021 bekend gemaakt. We zijn enorm trots dat wij samen met CSU Cleaning Services en BE Clean (onderdeel Beyond Eyes) een plek in de top-10 hebben gekregen van de jury. Ons gezamenlijke project ‘Datagedreven schoonmaken’ is genomineerd in de categorie Digitale Innovatie!

Schoonmaken is een analoog proces

"Schoonmaken is een volledig analoog proces, waarbij de schoonmaakmedewerker een vaste route heeft en de kantoorspecifieke-informatie voornamelijk in zijn hoofd heeft. Het kan efficiënter en transparanter. Datagedreven en daarmee resultaatgerichter schoonmaken is de oplossing. Hiermee wordt het schoonmaakproces efficiënter, transparanter en neemt de tevredenheid onder klanten en schoonmaakmedewerkers toe. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om het project ‘Datagedreven schoonmaken‘ te nomineren in de categorie Digitale Innovatie."

Stem op ons

Help jij ons deze gave award in de wacht te slepen? Jouw stem is heel belangrijk, want de publieksstemmen bepalen voor 50% de winnaar.

Stemmen kan via onderstaande button of deze link: https://bit.ly/2TtpFXP

 

Bedankt voor je stem!