Nieuws

Sorteren op: [SORTCONTROL]
Gemeente Nieuwkoop voorloper met communication sites
Winvision won eerder dit jaar de aanbesteding voor het sociaal intranet van de gemeente Nieuwkoop. “We moesten echt iets anders. Ons bestaande intranet was tien jaar oud en zeer star en zendergericht. Winvision kwam als beste uit de bus”, zegt Petra Vermeulen van gemeente Nieuwkoop
14 december 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Beschermen privacy begint in de boardroom
Aan elke periodieke directiebeoordeling in de zorg moet voortaan een privacy-check worden toegevoegd. Want geen enkele zorginstelling kan zich het risico op datalekken veroorloven. Als het toch gebeurt, moet de bestuurder kunnen aantonen alles te hebben gedaan om privacy-schending te voorkomen.
14 november 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Een 'kijkje in elkaars keuken' tijdens studiereis onderwijsorganisaties
“Je krijgt een kijkje in elkaars keuken. Wat zijn bij die school de successen en uitdagingen, waar lopen zij tegen aan? En dan merk je dat we met veel dezelfde zaken bezig zijn. De onderlinge discussies en het leren van elkaar zijn voor mij waarschijnlijk wel het waardevolste van deze reis.”
31 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
SBB naar Dynamics 365 voor relatiebeheer voor kwart miljoen leerbedrijven
Er zijn in Nederland een kleine 500.000 mbo-studenten die een deel van hun opleiding in de beroepspraktijk volgen. Dat gebeurt bij zo’n 247.000 erkende leerbedrijven. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zorgt voor de erkenning en de begeleiding van die leerbedrijven.
12 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Mee-organisaties in Brabant over op nieuw clientregistratiesysteem van Winvision
Voor zorg- en welzijnsorganisaties zijn de afgelopen jaren onrustig geweest. Veel organisaties krompen na de overheveling naar gemeenten in 2015 en vanwege de krappere budgetten die met die transitie gepaard gingen.
09 oktober 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Jeugdhulpplatform Wincare voldoet aan aansluiteisen VECOZO
Winvision heeft aangetoond te voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging in de zorg. Certificeringsinstelling DNV GL heeft de verklaring na een positieve audit afgegeven. Met deze mededeling kan WinCare direct gegevens uitwisselen via VECOZO.
26 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Medewerkers BrabantZorg enthousiast over nieuw sociaal intranet
Als je ruim 5.000 medewerkers op 35 verschillende locaties hebt, dan kan interne communicatie een uitdaging zijn. BrabantZorg lanceerde daarvoor in mei van dit jaar een nieuw sociaal intranet, een platform waar organisatie en medewerkers kennis delen en elkaar opzoeken.
11 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Datacenter migratie naar Azure - Workshop voor onderwijsinstellingen
In samenwerking met Microsoft en SLBdiensten biedt Winvision onderwijsinstellingen een gratis datacenter migratie workshop aan. Na dit uitgebreide consult bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden van Microsoft Azure voor uw onderwijsinstelling.
06 september 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Zadkine kiest voor solide en veelzijdig skype voor bedrijven platform
Vier jaar geleden stapte de Rotterdamse school voor middelbaar beroepsonderwijs Zadkine over naar Lync 2013 als vervanging van traditionele telefonie. Dat leverde de beoogde besparing op in telefoniekosten, maar het extra gebruiksgemak van een digitaal telefonieplatform bleef achter.
27 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Microsoft award en nominatie voor innovatieve zorgoplossingen Winvision
Winvision heeft tijdens de Microsoft Health Partner Awards op 4 juli jongstleden de Microsoft Healthcare Cloud Solution Partner of the Year Award 2017 gewonnen. Winvision kreeg de onderscheiding met name vanwege het succes van WinCare, het innovatieve cloudplatform voor de Nederlandse jeugdhulp.
06 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 3 van 6Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  Volgende   Laatste   

Deel op social media