Nieuws

Sorteren op: [SORTCONTROL]
Centraal CRM Platform voor de Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool heeft sinds het afgelopen studiejaar een nieuw CRM-systeem voor alle potentiële studenten en studenten. Waar er eerder drie afzonderlijke systemen waren met drie afzonderlijke gegevensdatabases is er nu een centrale en integrale omgeving op basis van Microsoft Dynamics CRM.
04 juli 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering
Nog niet zo lang geleden, vóór het cloud-tijdperk, lag de focus van ICT-projecten bij de realisatie en implementatie van de oplossing. Tegenwoordig begrijpen steeds meer zorgorganisaties dat een ICT-project staat of valt met zorgpersoneel meekrijgen in de verandering.
26 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Azure-workshop voor onderwijs: Er gaat een wereld open!
“De workshop was een eye-opener”, zegt Barry Pakkert, Senior Beheerder Infrastructuur van ROC Aventus. Zijn school wil onderzoeken wat de mogelijkheden en voordelen zijn van Microsoft Azure als cloudplatform. Met zijn collega’s nam Barry deel aan de Azure-workshop van Winvision.
17 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Parlan Jeugdhulp verlengt contract WinCare
Parlan Jeugdhulp in Alkmaar heeft de samenwerkingsovereenkomst met Winvision voor gebruik van het innovatieve elektronische cliëntendossier WinCare verlengd. De nieuwe overeenkomst geldt voor een periode van twee jaar.
15 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Flexibeler, robuuster en klantvriendelijker nieuw cloudplatform voor APS IT-diensten
Vrijwel alle scholen in het basis- en speciaal onderwijs werken samen met APS IT-diensten voor de inkoop van software. Dankzij APS IT-diensten kunnen de scholen snel, makkelijk en tegen zeer gunstige prijzen en voorwaarden licenties kopen en verlengen.
02 juni 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Parlan Jeugdhulp blijft inzetten op innovatie
Parlan was in 2015 de eerste jeugdhulporganisatie in Nederland die WinCare in gebruik nam. Ondertussen wil het verder innoveren en heeft het samen met Winvision een IT Roadmap ontwikkeld waarin de technologische vernieuwing voor de komende jaren is uitgewerkt.
29 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Jarabee kiest voor Wincare
Jeugdhulporganisatie Jarabee in Hengelo kiest voor WinCare van Winvision als centraal elektronisch cliëntendossier. Op 15 mei ondertekenden beide organisaties de overeenkomst daartoe.
18 mei 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Factsheet relatiemanagement voor zorgorganisaties
Cliëntvriendelijkheid al voordat het zorgtraject start. Hoe ga je als zorgorganisatie om met zogeheten potentiële cliënten? Wie informatie aanvraagt krijgt deze doorgaans mondeling of via een mooie folder. Vervolgens blijft het vaak stil.
27 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Jeugdhulp Friesland maakt soepele overstap naar Wincare
Jeugdhulp Friesland koos in december 2015 voor WinCare als centraal cliëntregistratieplatform. Een jaar later, op 19 december 2016, ging WinCare bij de jeugdhulporganisatie ‘live’. Projectleider Gea Boessenkool van Jeugdhulp Friesland kijkt terug op een intensief jaar met een mooi resultaat.
09 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
ICT-Adoptie bij Jeugdhulp Friesland
De overstap naar een nieuw ICT-systeem is een technologische uitdaging. Maar het succes wordt vooral bepaald door de mate waarin medewerkers ermee aan de slag kunnen (en willen). Jeugdhulp Friesland stapte recent over naar cliëntregistratieplatform WinCare.
07 maart 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 4 van 6Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  Volgende   Laatste   

Deel op social media