Nieuws

Sorteren op: [SORTCONTROL]
Factsheet relatie- en contractbeheer voor zorgorganisaties
Sinds 2015 is het speelveld voor organisaties in de zorg veranderd. Mede door de zorginhoudelijke transformatie en wijziging van financierings- en administratieve processen hebben zorgorganisaties nu te maken met een veelvoud aan opdrachtgevers en contractpartners.
20 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
470 nieuwe virtuele werkplekken voor WijEindhoven
Gemeente Eindhoven heeft in 2015 de Stichting WIJeindhoven opgericht voor haar nieuwe taken in jeugdhulp, WMO en participatie. De stichting startte met 10 medewerkers en is uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 470 medewerkers. Winvision werd ingeschakeld om de ICT-strategie te helpen vormgeven.
09 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Winvision gecertificeerd voor drie ISO-normeringen
Winvision heeft deze maand certificaten voor drie ISO-normeringen ontvangen: ISO9001 voor klanttevredenheid, ISO14001 voor milieumanagement en ISO27001 voor informatiebeveiliging. De eerste twee ISO-certificaten zijn een verlenging, het ISO-certificaat voor informatiebeveiliging is nieuw.
02 februari 2017 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Winvision en Graafschap College winnen Microsoft Educatie Partnership 2016
Winvision en het Graafschap College in Doetinchem hebben dinsdag 29 november de Microsoft Educatie Partnership Award 2016 ontvangen voor hun innovatieve samenwerking om studentenuitval te voorkomen.
02 december 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Internet of Things Toepassingen in de zorg
Over het Internet of Things (IoT) doen veel verhalen de ronde, maar nog maar weinig zorginstellingen weten hoe ze echt van deze nieuwe manier van internet kunnen profiteren. Toch kunnen slimme IoT-toepassingen resulteren in betere zorg waar de patiënt profijt van heeft.
09 november 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Graafschap college gaat verder de cloud in met Sharepoint 2016
Het Graafschap College is een van de onderwijsinstellingen in Nederland die overstapt op SharePoint 2016 en Office 365. “Het werd tijd om de volgende stap te zetten”, zegt Wim Konings, hoofd Informatiemanagement en ICT bij het Graafschap College.
01 november 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Medewerkers Drenthe College nu ook over op Office 365-portaal
Sinds de start van het schooljaar 2016/2017 is het nieuwe Office 365 medewerkersportaal van Drenthe College live. Nu ook de medewerkers zijn overgestapt, heeft het Drenthe College één homogene cloud-omgeving op basis van Office 365.
20 oktober 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Maak kennis met Microsoft Azure
Een clouddienst als Microsoft Azure kan een tijd-en geldbesparende rol spelen. Om u op weg te helpen richting de cloud kunt u nu voordelig kennismaken met Microsoft Azure. Een mooie mogelijkheid om zelf de voordelen hiervan te ervaren.
05 september 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
GGZ Westelijk Noord-Brabant 5-jarig ICT-Partnerschap
Zorginstelling GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) en Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, hebben recent een overeenkomst gesloten voor een samenwerking van vijf jaar. De ondertekening van de verbintenis past in het ICT-vernieuwingsprogramma bij GGZ WNB.
10 maart 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Nieuw portfolioplatform voor honoursprogramma Gymnasia
Leerlingen van zelfstandige gymnasia, die aangesloten zijn bij Stichting het Zelfstandig Gymnasium (SHZG), kunnen deelnemen aan een honoursprogramma. De competenties die de leerlingen tijdens het programma ontwikkelen, kunnen ze sinds kort onderbouwen op een digitaal portfolio.
24 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 5 van 6Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  Volgende   Laatste   

Deel op social media