Nieuws

Sorteren op: [SORTCONTROL]
Jeugdhulp Friesland stapt over op Wincare
Jeugdhulp Friesland heeft na een grondige selectieprocedure gekozen voor WinCare van Winvision als centraal cliëntregistratiepakket. Beide partijen ondertekenen vandaag op het hoofdkantoor van Jeugdhulp Friesland in Leeuwarden de samenwerkingsovereenkomst.
23 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Winvision treedt toe tot Azure IoT program van Microsoft
Winvision is toegetreden tot het Microsoft Azure IoT Black Belt Program. Met deze kwalificatie verkrijgt Winvision als eerste Microsoft partner in Nederland toegang tot de productontwikkeling die de Amerikaanse leverancier doet voor het Internet of Things (IoT).
10 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
MEE West-Brabant verbetert primair zorgproces
Zorgorganisaties hebben minder budget om betere zorg te verlenen. Dat betekent dat er efficiënter gewerkt moet worden. Voor zorgorganisatie MEE West-Brabant was deze ontwikkeling aanleiding om hun verouderde registratiesysteem te vervangen.
05 februari 2016 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Kenter Jeugdhulp kiest voor integraal elektronisch clitentendossier Wincare
Kenter Jeugdhulp tekende onlangs met ICT-dienstverlener Winvision de overeenkomst voor ingebruikname van het Elektronisch Cliënten Dossier WinCare. Vanaf medio 2016 vervangt WinCare het huidige ECD van de Jeugdriagg en het registratiesysteem van OCK het Spalier
26 oktober 2015 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Parlan kiest doelbewust voor de cloud
Parlan, de organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in Noord-Holland noord, heeft ervoor gekozen om daar waar mogelijk software en ICT-diensten af te nemen uit de publieke cloud. In samenwerking met Winvision zijn nu ook de werkplekken overgebracht naar de cloud.
07 mei 2015 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Parlan klaar voor transitie en transformatie jeugdhulp
Parlan, organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in Noord-Holland noord, heeft vandaag officieel WinCare in gebruik genomen als centraal cliëntsysteem dat integrale samenwerking en mobiel werken mogelijk maakt.
14 december 2014 .[dd MMMM yyyy]
|
Webredactie Host
Pagina 6 van 6Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  Volgende   Laatste   

Deel op social media