1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Maak kennis met Microsoft Azure

Maak kennis met Microsoft Azure

05 sep 2016

Een clouddienst als Microsoft Azure kan een tijd-en geldbesparende rol spelen. Om u op weg te helpen richting de cloud kunt u nu voordelig kennismaken met Microsoft Azure. Een mooie mogelijkheid om zelf de voordelen hiervan te ervaren.


Microsoft en Winvision hebben een aanbieding samengesteld voor nieuwe Microsoft Azure klanten. Bij aanschaf van een tegoed van 2.000 euro aan Microsoft Azure services ontvangt u een 4-daagse Azure workshop ter waarde van 4.000 euro. Tijdens de workshop leert u de mogelijkheden die Microsoft Azure u bieden om vervolgens direct aan de slag te gaan met het inrichten van uw eigen Microsoft Azure proeftuin.

Tijdens de introductie van de Microsoft Azure scenario’s leert u meer over networking, Azure Back-up en VM hosting in Azure (inclusief Linux). We vertalen uw ICT visie en strategie naar één van deze scenario’s en werken deze verder uit. Dag 3 en 4 bestaat uit een hands-on training waarbij u direct aan de slag kan met uw Microsoft Azure abonnement. We behandelen de basis van Microsoft Azure infrastructure services. U start direct met het inrichten en implementeren van uw eigen Microsoft Azure proeftuin.

Deze unieke aanbieding stelt u in staat om:

  • Inzicht te krijgen in Microsoft Azure en wat het kan betekenen voor uw organisatie
  • Een business case of haalbaarheidsonderzoek te doen
  • Microsoft Azure op de juiste wijze en onder begeleiding te implementeren
  • Inzicht te geven in de vervolgstappen voor uw organisatie

Als gecertificeerde Microsoft Azure partner staan wij klaar om deze workshop voor u te verzorgen. U kunt hier meer informatie vinden over hoe u van deze aanbieding gebruik kunt maken of direct een workshop aanvragen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Azure? Download dan hier de whitepaper van Microsoft Azure.

Meer weten?

Marcel Lucker

Commercieel Directeur

marcel.lucker@winvision.nl
030 - 658 01 58

Deel op social media