1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Winvision 4e plaats Beste Werkgevers Onderzoek

Winvision 4e plaats Beste Werkgevers Onderzoek

15 dec 2015

3e jaar op rij in top 10 beste werkgevers

NRC Carrière hield voor de vierde keer op rij in samenwerking met onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction het Beste Werkgevers Onderzoek. Het Beste Werkgevers Onderzoek beoordeelt werkgevers op medewerkertevredenheid en arbeidsvoorwaarden. Op 7 december jongsleden werden in Amsterdam de uitkomsten van deze onderzoeken gepresenteerd en de awards uitgereikt aan de winnaars.


Winvision heeft een mooie vierde plek behaald, een prachtig resultaat waar we ontzettend trots op zijn! Voor de derde keer op rij behoren we tot de top 10 van beste werkgevers van Nederland, waardoor we opnieuw het beste werkgeverslogo mogen voeren!

Bekijk hier de resultaten van het Beste Werkgevers Onderzoek

Focus op de sterke punten

De uitslag van het Beste Werkgevers Onderzoek vind je ook terug in het NRC carrière katern van NRC Handelsblad. In dit katern tref je eveneens het artikel 'Je leert beter door te doen waar je goed in bent'. In dit artikel over goed werkgeverschap is onze HR Manager Marije Lankamp-van den Berg aan het woord: "Als organisatie geloven we dat je beter kunt investeren in de sterke punten van medewerkers dan ze laten zwoegen op hun tekortkomingen. Wij zien dat veel tekortkomingen vanzelf verbeteren als mensen zich mogen gaan ontwikkelen in de richting waar ze aanleg voor hebben. Dit heet in de psychologie de sterkepuntenbenadering". Focus op talenten en drijfveren is iets waar Winvision als werkgever sterk in gelooft. Zo haal je als bedrijf het maximale uit medewerkers én medewerkers het maximale uit zichzelf.

Meer weten?

Emmely de Regt

Emmely de Regt

Recruiter

emmely.deregt@winvision.nl
06 - 83 21 88 04

Deel op social media