1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Winvision wint Microsoft Educatie Partnership Award 2015

Winvision wint Microsoft Educatie Partnership Award 2015

06 nov 2015

Innovatieve samenwerkingen die onderwijs verbeteren

In het Conservatorium van Amsterdam reikte Microsoft op 5 november 2015 de Microsoft Educatie Partnership Awards 2015 uit. Met deze jaarlijks uitgereikte awards spreekt het technologiebedrijf waardering uit voor zijn partners die Microsoft-technologie inzetten om bijzondere en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor het onderwijs. Winvision heeft de award gekregen op basis van de actieve rol die zij speelt in het onderwijs en specifiek vanwege het CRM Online traject bij Hogeschool Windesheim.


Winvision en Windesheim ontvingen de award voor het verbeteren van het stagemanagement van de Hogeschool door het inzetten van Dynamics CRM Online. In een samenwerking tussen Winvision en Windesheim is een proces opgezet om het voor docenten makkelijker te maken om leerlingen en stagebedrijven te overzien, voor stagebedrijven om opdrachten aan te leveren en is een overzicht van waar de student zich bevindt in het leerproces inzichtelijk. Doordat medewerkers van Windesheim nu minder tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen, kan de onderwijsinstelling studenten beter begeleiden en het serviceniveau verhogen.

De Microsoft Educatie Partnership Awards 2015 zijn uitgereikt aan samenwerkingen die bijdragen aan de doelstelling om bij te dragen aan een verbetering van het Nederlandse onderwijs door Microsoft-technologie op een innovatieve manier in te zetten. Marcel Lucker, directeur Sales & Marketing van Winvision, is verheugd over de waardering van Microsoft. “Wij zijn erg trots en blij dat we deze award hebben gekregen samen met onze klant Hogeschool Windesheim. Het is de beloning voor de goede samenwerking en toont de toegevoegde waarde van de nieuwste Microsoft-technologie om de productiviteit te verhogen.”

Meer weten?

Melle Lelieveld

Business Manager

melle.lelieveld@winvision.nl
088 - 255 03 37

Deel op social media