1. Home
  2. Bedrijven

Bedrijven

Goede ICT-voorzieningen zijn voor vrijwel alle bedrijven en instellingen een voorwaarde voor zakelijk succes. In elk onderdeel van de organisatie – productie, sales, dienstverlening, administratie, communicatie, relatiebeheer – spelen ICT-toepassingen een belangrijke rol. Het is de kunst om alle processen vanuit een solide basisplatform te ondersteunen.

Dat start vaak met het bepalen van de strategie: hoe draagt ICT bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen? Hoe ondersteunt het platform de medewerkers in hun werk? En waar wil de organisatie naartoe? Die strategie wordt dan vertaald naar oplossingen en sourcing (cloud of hybride).

Winvision is voorloper in Microsoft-technologie. Het Microsoft (cloud)platform biedt alle componenten om zakelijke processen te automatiseren en faciliteren. Of het nu gaat om mobiele werkplekken, intranet of portal, business intelligence, relatiebeheer, Internet of Things, big data of webtoepassingen en apps. Wij kiezen nadrukkelijk voor de Microsoft clouddiensten en het Office 365-platform als uitgangspunt. Daarbij besteden we veel aandacht aan implementatie en adoptie. Dat betekent niet alleen intensief samenwerken naar een oplevering toe, maar ook capaciteit en expertise inzetten om management en medewerkers te ondersteunen bij het optimale gebruik.

Winvision is adviseur voor een gedegen ICT-strategie en systemintegrator die zorgt voor een logische, efficiënte en geïntegreerde ICT-omgeving die organisaties helpt hun bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

Hieronder ziet u een selectie van een aantal oplossingen die wij bieden voor bedrijven. Voor het totale overzicht van onze oplossingen klik hier.

Meer weten?

Marcel Lucker

Commercieel Directeur

marcel.lucker@winvision.nl
030 - 658 01 58

Deel op social media