Bouw & Infra

Bouwondernemingen, projectontwikkelaars, installateurs, bedrijven in weg- en waterbouw; ze zijn behalve bouwers tegenwoordig meer en meer een dienstverlenende en data-intensieve organisatie.


Winvision biedt bouwers en infrabedrijven het digitale platform en de ict-diensten om datagedreven beheer slim en efficiënt uit te voeren. Bovendien ondersteunt Winvision bouw- en infrabedrijven bij de digitalisering en informatisering van de eigen organisatie. Niet alleen bij de administratieve processen en mobiele werkplekken, maar ook bij assetmanagement en bouwplaatsbeheer.

Diensten voor onderhoud, beveiliging en comfort

Gebouwen worden steeds slimmer. Het beheer is in toenemende mate afhankelijk van sensoren en andere IoT-apparaten en daarmee van data. Op basis van actuele en historische (meet)gegevens kunnen onder meer luchtkwaliteit, verwarming, beveiliging en bezetting geregeld worden. Dat leidt tot efficiënter gebruik, meer comfort en besparing van energie en dus kosten. En door artificial intelligence en machine learning worden slimme gebouwen nog intelligenter. Winvision ondersteunt bouwbedrijven en installateurs bij het inrichten van het digitale netwerk om data te verzamelen, inzichtelijk te maken en daar beslissingen en activiteiten op te baseren. Winvision levert en ontwikkelt de ict-oplossingen voor het samenbrengen van data en systemen en gebouwen op basis van data effectief te beheren.

Werkplek, assetmanagement en bouwplaatsbeheer

Winvision biedt bouw- en infrabedrijven advies en ondersteuning voor digitalisering en informatisering van de eigen werkplek en de bouwplaats. Winvision bouwt en implementeert geïntegreerde digitale werkplekken die medewerkers altijd en overal toegang geven tot informatie, toepassingen en (administratieve) processen. Ook voor assetmanagement en bouwplaatsbeheer (wat staat waar, wie gebruikt wat wanneer) biedt Winvision geavanceerde en praktische technologische oplossingen.

Factsheet Smart Buildings

Met de komst van goedkope sensoren en de revolutie van het nog nieuwe Internet of Things wordt vastgoed eindelijk intelligent. Door het aanbrengen van sensoren in een gebouw kunnen data worden verzameld, waarmee het gebruik van bijvoorbeeld ruimtes effectiever en efficiënter wordt. Download onderstaande factsheet en lees hoe u met behulp van technologie het volledig potentieel van een gebouw kunt benutten.

Deel op social media