ICT in de bouw & infra

De bouwsector maakt grote veranderingen door. Schaarste op de woningmarkt, circulariteit en de toepassing van slimme technologie hebben een grote impact op deze sector.

Wij kennen de markt en zijn specialist in het ontwikkelen van innovatieve toepassingen. Dit houdt in dat we werken met Internet of Things (IoT), verschillende dataplatforms en apps ontwikkelen en nieuwe businessmodellen ondersteunen.

IT-strategie

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de ICT-strategie. ICT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.
Meer over IT strategie >

Smart buildings

Gebouwen bestaan in iedere vorm en maat en vertegenwoordigen een breed palet aan functies. Maar echt slim of waarde toevoegend zijn ze nooit geweest. Dat verandert nu sensoren en slimme technologie van het Internet of Things mogelijkheden bieden voor enorme verbeteringen. Een slim gebouw is een intelligente omgeving waar meer kostenbesparingen worden gerealiseerd en de productiviteit van de gebruikers toeneemt. Dat geldt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.
Meer over smart buildings >

Microsoft Azure

Microsoft Azure Platform is een cloud computing-platform van Microsoft waarmee een groot aantal internetdiensten aangeboden kan worden via het internet, zoals Analyse tools, rekenkracht, databases, opslag en websites. Het platform biedt u de mogelijkheid om flexibeler te zijn in het gebruik van diensten, meer te bereiken voor de eindgebruikers en soms ook geld te besparen.
Meer over Microsoft Azure >

Factsheet Smart Buildings

Met de komst van goedkope sensoren en de revolutie van het nog nieuwe Internet of Things wordt vastgoed intelligenter. Door het aanbrengen van sensoren in een gebouw kunnen data worden verzameld, waarmee het gebruik van bijvoorbeeld ruimtes effectiever en efficiënter wordt.

Download de factsheet en lees hoe u met behulp van technologie het volledig potentieel van een gebouw kunt benutten.

Meer weten?

Frank van Eijk
Key Accountmanager Bouw & Infra
frank.vaneijk@winvision.nl 06 - 288 76 369