Technologische mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Big data, AI, machine learning: het is de kunst om innovatieve technologie in te zetten voor relevante uitdagingen. Data en prestaties die met elkaar in verband worden gebracht, leiden dankzij Smart-IT tot steeds betere analyses en conclusies. Zo creëer je nieuwe toegevoegde waarde voor de organisatie en laat je mensen excelleren.

Voorloper in innovatieve ICT

Winvision loopt voorop in technologische expertise. We helpen onze klanten om de waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We realiseren dataplatforms en ontwikkelen op basis daarvan innovatieve apps, dashboards en samenwerkingsportalen. We gebruiken AI, machine learning en toepassingen als Power Apps en Digital Twins om data om te zetten in actie. Zo helpen we organisaties om inzicht te krijgen in prestaties, processen te automatiseren, trends te voorspellen en mensen en middelen te matchen.

IT-strategie

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de ICT-strategie. ICT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.

Meer over IT strategie >

Smart buildings

Gebouwen bestaan in iedere vorm en maat en vertegenwoordigen een breed palet aan functies. Maar echt slim of waarde toevoegend zijn ze nooit geweest. Dat verandert nu sensoren en slimme technologie van het Internet of Things mogelijkheden bieden voor enorme verbeteringen. Een slim gebouw is een intelligente omgeving waar meer kostenbesparingen worden gerealiseerd en de productiviteit van de gebruikers toeneemt. Dat geldt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Meer over smart buildings >

Smart hospital

Microsoft Azure Platform is een cloud computing-platform van Microsoft waarmee een groot aantal internetdiensten aangeboden kan worden via het internet, zoals Analyse tools, rekenkracht, databases, opslag en websites. Het platform biedt u de mogelijkheid om flexibeler te zijn in het gebruik van diensten, meer te bereiken voor de eindgebruikers en soms ook geld te besparen.

Meer over Microsoft Azure >

Factsheet smart buildings

Met de komst van goedkope sensoren en de revolutie van het nog nieuwe Internet of Things wordt vastgoed intelligenter. Door het aanbrengen van sensoren in een gebouw kunnen data worden verzameld, waarmee het gebruik van bijvoorbeeld ruimtes effectiever en efficiënter wordt. Lees nu hoe u met behulp van technologie het volledig potentieel van een gebouw kunt benutten.

Factsheet downloaden >

Samenwerking BeSense

Winvision heeft zich als preferred partner aan BeSense verbonden. In deze hoedanigheid zijn wij verantwoordelijk voor het achterliggende cloudplatform in Microsoft Azure en zijn wij het eerste aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en facilitymanagers van bedrijven waar BeSense is geïmplementeerd.

We denken graag met u mee

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Frank van Eijk
Key Accountmanager Bouw & Infra
frank.vaneijk@winvision.nl 06 - 288 76 369