Datagedreven ondernemen, hoe doe je dat?

Data is een van de belangrijkste middelen om strategische keuzes te maken, te sturen en voorspellingen te doen. Grip krijgen op je data is dus cruciaal, maar waar moet je beginnen of hoe moet je verder? Omdat data een middel is en geen doel op zich, kijken we eerst samen naar jouw organisatiedoelstellingen en vervolgens naar welke oplossingen daarbij passen. Winvision helpt je met het opzetten van een datastrategie, het verzamelen van je data in een dataplatform, datamanagement en het visueel maken van je data in dashboards.

Zo tillen we samen jouw organisatie naar een hoger niveau van datagedreven ondernemen.


Verkenning van de mogelijkheden van data voor jouw organisatie

Heeft jouw organisatie ambities op het gebied van datagedreven werken maar zijn jullie nog zoekende naar hoe en wat? Wij helpen je het verbeterpotentieel voor jouw organisatie in beeld te brengen. Dat doen we vanaf tactisch/strategisch niveau, en zo creëren we meteen draagvlak en commitment bij de leiding van je organisatie. In onze gezamenlijke verkenning kijken we ook naar inspirerende voorbeelden uit de praktijk.

Plan een kennismaking in

Diensten

Data discovery workshop
Ben jij benieuwd hoe jouw organisatie de kracht van data zou kunnen benutten? Dan mag je de Winvision-workshop over dit onderwerp niet missen. We leggen je niet alleen de basisbeginselen uit maar komen ook met inspirerende praktijkvoorbeelden van mogelijke toepassingen.
Datastrategie
Zomaar aan de slag gaan met data heeft weinig zin als je niet duidelijk weet wat je ermee wilt. Daarom is het in veel gevallen nuttig om eerst een gedegen datastrategie uit te werken. In zo'n strategie breng je het gebruik van data in lijn met de (zakelijke) doelstellingen van je organisatie. Je analyseert waar de specifieke potentiële voordelen liggen en bepaalt hoe je die voordelen ook daadwerkelijk kunt behalen. Winvision staat je daarbij graag terzijde met specialistische business consultancy. Lees meer over Datastrategie >
TimeXtender
TimeXtender is een krachtig datamanagementplatform waarin het proces om jouw ruwe data te ontsluiten, modelleren en beheren volledig geautomatiseerd is. Je hoeft dus zelf geen code te schrijven, wat enorme tijdswinst oplevert. Lees meer over TimeXtender >
Van data naar dashboard
Met behulp van Microsoft Power BI creëren wij krachtige dashboards die jou inzicht geven in belangrijke stuurinformatie. Lees meer over Microsoft Power BI >
Dataplatform
Voor het bouwen van dataplatformen als basis voor Smart IT-oplossingen maken we bij Winvision gebruik van Microsoft Azure. Dit flexibele cloud computing-platform omvat een breed en constant groeiend portfolio aan cloudservices in ruim twintig categorieën, bijvoorbeeld op het gebied van computing, analytics, opslag en netwerken. Lees meer over het Microsoft Dataplatform >
Dashboards in Power BI

Met behulp van Microsoft Power BI creëren wij krachtige dashboards die jou inzicht geven in belangrijke stuurinformatie. Als ervaren Microsoft-specialist zijn wij hiervoor bij uitstek de aangewezen partij, of het nu gaat om een eenvoudig dashboard of een meer complex, gecombineerd dashboard. Het mooie van Power BI is bovendien dat het naadloos integreert met alle andere Microsoft-producten, dus ook met bijvoorbeeld Dynamics CRM en Teams.

No demo item exists for the selected template.
  Klantcase: Allerzorg kiest voor Power Platform

  Zou het niet mogelijk zijn om efficiencyslagen te maken en kosten te besparen door specifieke bedrijfsapplicaties te vervangen door getailorde Microsoft Power Apps?

  Lees klantcase
  Klantcase: Drenthe College

  Een belangrijke succesfactor voor onderwijs is efficiëntie. Hierbij hoort ook het efficiënt gebruiken van vergaderzalen, klaslokalen en studieruimtes. Op dat punt viel bij het Drenthe College veel winst te behalen.

  Lees klantcase