Een onmisbaar fundament

Heb jij ambities om je organisatie scherper te sturen met behulp van data? Of wil je bijvoorbeeld aan de slag met Artificial Intelligence (AI)? Dan is een solide dataplatform een onmisbaar fundament. Bij Winvision maken we hiervoor gebruik van het Microsoft-platform. Dat biedt naast een schaalbare omgeving een rijke set aan gereedschappen om je data bijvoorbeeld te visualiseren en structureren.


De kracht van Microsoft
Low code, no-code tooling
Mogelijkheden dataplatform

Wij zijn ervan overtuigd dat het Microsoft-dataplatform de beste keuze is om het volle potentieel van jouw data te benutten. Het platform is krachtig, snel en uitstekend beveiligd. Bovendien is het zeer gebruiksvriendelijk; je krijgt eenvoudig toegang tot waardevolle inzichten en ziet snel nieuwe mogelijkheden voor jouw organisatie. Niet voor niets is Microsoft door het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau Gartner dertien jaar op rij uitgeroepen tot Magic Quadrant Leader op het gebied van business intelligence- en analyticsplatforms.

Met de moderne ‘low code, no code’-tooling maak je zonder programmeerwerk data uit je dataplatform inzichtelijk. Een goed voorbeeld is TimeXtender, een geautomatiseerd datamanagementplatform die naadloos integreert met het Microsoft-platform. Met TimeXtender kunnen jouw medewerkers tot wel tien keer sneller data uit diverse bronnen geschikt maken voor bruikbare inzichten – en dat zonder enige programmeerkennis. Lees hier meer over TimeXtender.

Het Microsoft-dataplatform bestaat uit meerdere componenten die samen zorgen voor structuur, betrouwbaarheid, flexibiliteit en inzicht in je data. Het is de plek waar verschillende databronnen samenkomen en data wordt opgeslagen. Met systemen om data te structureren en applicaties om data inzichtelijk te maken voor de eindgebruiker of te gebruiken als basis voor voorspellingen. Het platform biedt ook mogelijkheden om data toe te passen als input voor Machine Learning en AI. Klik op de afbeelding voor een vergroting >

Waarom kiezen voor Winvision?

Naast diepgaande kennis van het Microsoft-platform hebben wij veel specifieke markt- en businesskennis in huis. Dat is nuttig, want iedere organisatie heeft voor haar dataplatform weer andere bouwstenen nodig. Met onze expertise en oplossingen komen we snel tot een passend advies en een klinkend resultaat.

Onze pluspunten

  • Als echte Microsoft-specialist met diepgaande kennis kunnen wij je altijd helpen als je voor Microsoft kiest. 
  • Wij hebben concrete oplossingen en database-connectoren beschikbaar. 
  • Onze dataspecialisten beschikken over alle relevante certificeringen. 
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs en de bouw. 
  • Wij kennen de systemen en de gebruikers en begrijpen de achtergrond van jouw vragen


Meer weten?

Wil jij meer weten over het Microsoft-dataplatform? Of wil je advies over datavraagstukken binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10