Wat is TimeXtender?

TimeXtender is een krachtig datamanagementplatform waarin het proces om jouw ruwe data te ontsluiten, modelleren en beheren volledig geautomatiseerd is. Je hoeft dus zelf geen code te schrijven, wat enorme tijdswinst oplevert. Wat TimeXtender extra aantrekkelijk maakt, is dat het is ontwikkeld om naadloos te integreren met Azure en andere Microsoft-technologie waarin Winvision een echte specialist is. De combinatie resulteert in een complete, futureproof dataoplossing waarmee jij je datadoelen kunt realiseren.

De voordelen van TimeXtender

Volledige toegang tot alle bedrijfsdata

Tot 10 keer sneller toegang tot data

Minder handmatig werk

Geen technische kennis nodig

Forse besparingen op beheerkosten

Bekijk de TimeXtender demo
Meer doen met je data

Gratis download: Smart IT whitepaper

Smart IT is de manier om innovatie te versnellen met intelligente data-gedreven oplossingen. In deze whitepaper lees je meer over het potentieel van data in jouw organisatie, het opzetten van een datastrategie- en platform, voorbeelden van oplossingen en nog veel meer!

Ook meer doen met data?
Veelzijdig en futureproof
Supersnel van data naar inzicht
Wil jouw organisatie in deze tijd van digitale transformatie ook meer doen met data? Wil je data benutten om fouten te voorkomen, voorspellingen te doen of processen te simuleren? Of misschien zelfs om te gaan werken volgens een compleet nieuw businessmodel? Dan heb je een krachtig en innovatief platform nodig om je data effectief te managen. Winvision biedt je de beste keuze op dat gebied: TimeXtender.
TimeXtender biedt meer dan 100 connectoren om snel en zonder investeringen allerlei databronnen te ontsluiten. Het platform kan verbindingen maken met zowel cloud- als on-premise-omgevingen. Wat TimeXtender extra aantrekkelijk maakt, is dat het is ontwikkeld om naadloos te integreren met Azure en andere Microsoft-technologie waarin Winvision een echte specialist is. De combinatie resulteert in een complete, futureproof dataoplossing waarmee jij je datadoelen kunt realiseren.
TimeXtender is hét middel om snel en eenvoudig data te ontsluiten, modelleren en beheren. Dit flexibele geautomatiseerde platform maakt managementinformatie op een gestructureerde en veilige manier beschikbaar. Data uit de meest uiteenlopende bronnen wordt supersnel vertaald naar heldere en bruikbare inzichten. Zo kun je sneller dan ooit onderbouwde zakelijke beslissingen nemen.
Gratis & vrijblijvend

Meld je aan voor onze workshop

Winvision biedt je graag de gelegenheid zelf te ontdekken wat TimeXtender voor jouw business kan betekenen. Met het oog daarop nodigen wij je uit voor een workshop, waarin je kunt ervaren hoe TimeXtender werkt – en vooral hoe eenvoudig het werkt. In de workshop leer je hoe je:

  • eenvoudig modern datawarehouse creëert
  • meerdere gegevensbronnen ontsluit
  • een data laag definieert
  • een semantische laag voorbereidt voor het visualiseren van data in Power BI

De workshop vindt plaats in ons pand in Vianen.

Start 09:30 en zal ±13:00 afgesloten worden met een lunch.