Office 365

Altijd en overal goed kunnen werken. Een moderne werkplek geeft medewerkers eenvoudig en veilig toegang tot de juiste informatie en applicaties. Samenwerken, kennis delen, informatie uitwisselen met externen, inzicht in belangrijke stuurinformatie: de digitale werkomgeving vormt zich naar de behoeften en omstandigheden van elke medewerker. Winvision ontwikkelt en implementeert de moderne werkplek op basis van Microsoft cloudtechnologie. We ondersteunen niet alleen bij de technische realisatie, maar ook bij de inbedding inde organisatie. Wij vertellen graag meer over de moderne werkplek.

Verder lezen 

Office 365 werkplek
Het Microsoft 365 cloudportaal is een rijke, zeer gebruiksgerichte digitale omgeving in eigen huisstijl voor kantooradministratie, samenwerken, informatie en nieuws, kennis delen, sociale media, (beeld)bellen, e-learning en business intelligence. Winvision bouwt voor organisaties een geïntegreerde werkomgeving die medewerkers overal en altijd veilig toegang geeft tot applicaties en informatie en die de organisatie de centrale regie geeft. Het Microsoft 365 portaal biedt standaard vele functionaliteiten. Daardoor hoeven er geen toepassingen op maat ontwikkeld te worden en zijn er geen lange testfases nodig. Dat betekent dat het portaal snel in te zetten is – en dat zowel aanschaf als beheer zeer betaalbaar zijn.
Werkplekscan
Waar hebben medewerkers behoefte aan, wat zijn de werkscenario’s, welke persona moeten ondersteund worden? De moderne werkplek stelt elke medewerker in staat de beste prestatie te leveren. Met een werkplekscan brengt Winvision de behoefte van zowel de werkvloer als de organisatie als geheel in kaart. De scan is de basis voor de inrichting van intranet, digitale werkplek of portaal. Niet alleen technologisch op maat, maar ook toegespitst op de daadwerkelijke behoefte en werkomstandigheden.

#relatiedag

Bekijk de video’s van onze relatiedag

Onderwijs
Zorg
Een student of docent wil zowel in school, op de campus als thuis eenvoudig, snel en veilige toegang tot de juiste informatie en applicaties. Winvision helpt met het realiseren van een digitale werkplek en leeromgeving waar medewerkers en studenten blij van worden. De werkplek zien wij als de basis voor digitaal werken, het Microsoft-platform maakt nog veel meer mogelijk. Denk aan samenwerken in teams, informatie uitwisselen met externen, inzetten van specifieke (power)apps voor veelvoorkomende taken en inzicht in belangrijke stuurinformatie.

Winvision in het onderwijs
Of uw medewerkers cliënten thuis bezoeken of op een vaste zorglocatie werken: ze willen snel, makkelijk en veilig toegang tot de juiste informatie en applicaties. Winvision helpt bij het realiseren van een digitale werkplek waar medewerkers blij en productiever van worden. De werkplek op basis van het Microsoft-platform is de basis voor digitaal werken en het startpunt voor veel meer mogelijkheden. Denk aan samenwerken in teams, informatie uitwisselen met externen, inzetten van specifieke apps voor veelvoorkomende taken en inzicht in belangrijke stuurinformatie.

Winvision in de zorg

Wat kan de moderne werkplek voor mij betekenen?

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Raymond van Ham
Key Accountmanager Healthcare
raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86
<