Samenwerken en productiviteit

Werken is vooral samenwerken. Productiviteit hangt nauw samen met het gemak en de effectiviteit waarmee collega’s, afdelingen en organisaties kunnen samenwerken. Digitale technologie helpt om samenwerking te verbeteren, te versnellen, inzichtelijk te maken en processen te optimaliseren. Welke functionaliteit kiest u om productiviteit te verhogen en medewerkers beter te ondersteunen? Winvision adviseert en ondersteunt organisaties bij de inrichting van een slimme, digitale omgeving om communicatie, samenwerking en productiviteit op een hoger niveau te brengen.

Verder lezen 

Sociaal intranet
Het sociale intranet is het digitale cloudplatform voor medewerkers om beter te (samen)werken, kennis en informatie te delen, nieuws te volgen en makkelijk te communiceren met diverse gesprekspartners. Een goed sociaal intranet vergroot de cohesie in de organisatie, maakt werken efficiënter en vergroot de medewerkerstevredenheid en betrokkenheid. Winvision realiseert in nauwe samenwerking met u een effectief intranet op maat. Op basis van het Microsoft cloudplatform richten we een veilige, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke omgeving in die individuele gebruikers ondersteunt en de organisatie de centrale regie geeft. Veelzijdig, snel op te zetten, kostenefficiënt en toegespitst op uw organisatie.
Power platform
Het stroomlijnen en automatiseren van processen, maakt het werk effectiever. Met apps zijn taken eenvoudig te verslimmen, versnellen en te standaardiseren. Het Microsoft Power Platform maakt het mogelijk om binnen korte tijd solide, veilige en gebruiksvriendelijke apps te ontwikkelen. Winvision heeft veel ervaring met de ontwikkeling van apps op het Microsoft Power Platform. We helpen u niet alleen bij de realisatie en implementatie. We denken ook mee over wat de app moet oplossen, welke scenario’s en processen ermee worden ondersteund en hoe u omgaat met bijvoorbeeld data en gegevensveiligheid? Het Power Platform biedt enorme mogelijkheden om processen in uw organisatie te verbeteren. Wij vertellen u er graag meer over.
Microsoft Teams
Microsoft Teams is het platform dat samenwerking veelzijdig en eenvoudig maakt. Teams biedt een veilige online omgeving waarin medewerkers (en uitgenodigde externen) direct en makkelijk kunnen communiceren, samenwerken aan dezelfde documenten, planningen maken, online vergaderingen houden en beeld- en chatgesprekken kunnen voeren. Teams biedt alles om communicatie en samenwerking te optimaliseren. Als toonaangevend Microsoft-partner heeft Winvision veel ervaring met de implementatie van Teams. We ondersteunen u bij de inrichting van Teams en geven op basis van onze ervaring advies over het (geleidelijk) beschikbaar maken van functionaliteiten en het informeren en begeleiden van medewerkers in het effectieve gebruik.

#relatiedag

Bekijk de video’s van onze relatiedag

Onderwijs
Zorg
Een student of docent wil zowel in school, op de campus als thuis eenvoudig, snel en veilige toegang tot de juiste informatie en applicaties. Winvision helpt met het realiseren van een digitale werkplek en leeromgeving waar medewerkers en studenten blij van worden. De werkplek zien wij als de basis voor digitaal werken, het Microsoft-platform maakt nog veel meer mogelijk. Denk aan samenwerken in teams, informatie uitwisselen met externen, inzetten van specifieke (power)apps voor veelvoorkomende taken en inzicht in belangrijke stuurinformatie.

Winvision in het onderwijs
Of uw medewerkers cliënten thuis bezoeken of op een vaste zorglocatie werken: ze willen snel, makkelijk en veilig toegang tot de juiste informatie en applicaties. Winvision helpt bij het realiseren van een digitale werkplek waar medewerkers blij en productiever van worden. De werkplek op basis van het Microsoft-platform is de basis voor digitaal werken en het startpunt voor veel meer mogelijkheden. Denk aan samenwerken in teams, informatie uitwisselen met externen, inzetten van specifieke apps voor veelvoorkomende taken en inzicht in belangrijke stuurinformatie.

Winvision in de zorg

Wat kan samenwerken en productiviteit voor mij betekenen?

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Raymond van Ham
Key Accountmanager
raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86