Digitaal transformeren, hoe doe je dat?

Wil je met jouw organisatie wendbaar zijn en heb je de ambitie om blijvend te innoveren? Is het tijd om processen te optimaliseren met software? Of heb jij een businessmodel waarvoor je een maatwerk software-oplossing zoekt?

Winvision is je partner in jouw digitale transformatie.


 

Slimmer werken met procesoptimalisatie

Enorm veel organisaties hebben verouderde software en zijn hierdoor niet wendbaar, hebben hoge beheerlasten, moeten veel handmatig werk verrichten of leunen te veel op enkele mensen binnen de organisatie. Als jij op zoek bent naar een manier om slimmer, veiliger en/of sneller te werken, dan kunnen wij je helpen bij deze procesoptimalisatie.

Meer over procesoptimalisatie >

Wanneer standaardsoftware niet volstaat voor het ondersteunen van jouw processen, kunnen maatwerkoplossingen uitkomst bieden. Lees meer over maatwerk software.
Power Platform

Met Microsoft Power Platform kan iedere organisatie snel en eenvoudig zakelijke applicaties bouwen, zonder programmeerkennis en zonder ingewikkeld maatwerk.
Lees meer >

Microsoft Azure

Dit flexibele cloud computing-platform omvat een breed en constant groeiend portfolio aan cloudservices.
Lees meer >

Digitale Innovatie as a Service (DIaaS)

Veel organisaties willen ook wel digitaal innoveren- of doen dit al, maar zijn te druk met de dagelijkse werkzaamheden, hebben personeelstekorten of nog geen duidelijke strategische focus voor de toekomst. Hoe bepaal je dan wat echt toegevoegde waarde heeft, voor je organisatie én gebruikers van jouw diensten?


Lees meer over DiaaS

Diensten

Innovatie roadmap
De technologie van vandaag en morgen biedt al veel handvatten voor innovatieve concepten. Internet of Things, machine learning, virtual en augmented reality, wearables, sensortechnologie, slimme chatbots: het is er allemaal. Het gaat er juist om wat je ermee doet. Hoe kun je die technologie benutten en combineren?
UX Design
Stel, je wilt een digitale oplossing inzetten om – voor je klanten of voor gebruikers binnen je eigen organisatie – een probleem op te lossen of een proces te verbeteren. Dan is het belangrijk dat je aansluiting vindt bij de wensen en verwachtingen van de beoogde eindgebruikers. Hoe nuttiger en gebruiksvriendelijker jouw oplossing, hoe sneller de gebruikers ermee leren werken en hoe positiever hun ervaring. Lees meer over UX Design >
Power Platform
Met Microsoft Power Platform kan iedere organisatie snel en eenvoudig zakelijke applicaties bouwen, zonder programmeerkennis en zonder ingewikkeld maatwerk. Lees meer over Power Platform >
Digital Twins
Een Digital Twin is een virtuele representatie van een fysieke omgeving, object of proces. Het Azure-platform van Microsoft biedt ongelimiteerde mogelijkheden om invulling te geven aan zo'n virtuele kopie.Lees meer over Digital Twins >
Smart Buildings
Een smart building (ook wel slim gebouw) is een gebouw waarin allerlei processen geautomatiseerd verlopen, zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, verlichting, beveiliging en andere systemen.Lees meer over Smart Buildings >
Robotic Process Automation (RPA)
Robotic Process Automation is de technologie waarmee computersoftware een "robot" kan configureren om de acties van een mens die in digitale systemen werkt te emuleren en te integreren om een ​​bedrijfsproces uit te voeren. RPA-robots gebruiken een gebruikersinterface om gegevens vast te leggen en applicaties te manipuleren, net zoals mensen dat doen.
Maatwerksoftware
Organisaties met digitale ambities lopen vaak aan tegen de beperkingen van bestaande standaardapplicaties. Zij missen functionaliteit of hebben behoefte aan mogelijkheden die hun businessmodellen optimaal faciliteren. Herken je dit? Dan kunnen wij je helpen met maatwerkapplicaties op basis van het Microsoft-platform. Lees meer over maatwerksoftware >
Slimme gebouwen en objecten door IoT gekoppeld aan Azure

Wij helpen organisaties naar betere resultaten door het verzamelen en verwerken van sensordata uit gebouwen en objecten. Met deze informatie kun jij je gebouw of object efficiënter beheren of werken aan een hogere klantwaardering. In het geval van een gebouw kan de facilitair manager bijvoorbeeld zien of en in welke mate ruimtes worden gebruikt. Aan de hand van deze inzichten kunnen het gebruik van het gebouw en de klantervaring worden geoptimaliseerd.

Lees meer over slimme gebouwen >

Waar wil je graag meer over weten?