Migreren naar de cloud: kosteloos maatwerkadvies

Het bieden van de beste ICT-oplossingen voor onze klanten. Dát is waar het bij Winvision om draait. Of je nu overstapt op een nieuw sociaal intranet, gebruik maakt van onze slimme IoT-oplossingen of één van onze adoptie-specialisten inschakelt. We vertellen je graag meer over de Azure Cloud in een persoonlijk adviesgesprek. We bieden de eerste vijf maatwerkadviezen volledig kosteloos aan.

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Samen in vijf stappen naar de Azure cloud

Winvision heeft de kennis in huis om de investering in Azure verder te optimaliseren door inzet van onder andere PaaS-diensten als Azure SQL Database, Logic Apps, Functions en Automation. Daarnaast hebben we ook ruime ervaring met de migratie naar SaaS-diensten zoals Microsoft 365 en Dynamics 365.

1. Advies

2. Inventarisatie

3. Planning & design

4. Migratie naar de cloud

5. Overdracht & beheer

Klanten die Microsoft Azure succesvol inzetten

Hoe laat je Microsoft Azure succesvol werken voor jouw organisatie? Van het matchen van kandidaten en werkgevers tot het realiseren van een moderne werkplek, deze klanten zijn jou al voorgegaan.

Allerzorg kiest voor Office365 cloudwerkplek 

In onze visie gaan digitale en menselijke verandering altijd hand in hand. Daarom hebben we, nadat we de Office 365-werkplekken met succes hadden geïmplementeerd, een adoptietraject in gang gezet om de nieuwe werkprocessen goed te laten ‘landen’.

Naar de referentie

Een persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Samen brengen we in kaart wat de mogelijkheden van Microsoft Azure zijn voor jouw organisatie. Met een helder maatwerkadvies van één van onze Microsoft Azure specialisten wordt duidelijk welke vervolgstappen nodig zijn voor het migreren naar de cloud.

Raymond van Ham
Key Account Manager
raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86