Maatwerksoftware

Organisaties met digitale ambities lopen vaak aan tegen de beperkingen van bestaande standaardapplicaties. Zij missen functionaliteit of hebben behoefte aan mogelijkheden die hun businessmodellen optimaal faciliteren. Herken je dit? Dan kunnen wij je helpen met maatwerkapplicaties op basis van het Microsoft-platform.


Twee opties

Om jouw maatwerkapplicatie optimaal te laten aansluiten op je wensen, beginnen we in onze aanpak met een businessanalyse. Wat is precies het vraagstuk dat je wilt oplossen? Vraagt dat inderdaad om maatwerk? En zo ja, wat moet jouw applicatie allemaal doen? Afhankelijk van het antwoord op de laatste vraag bieden we twee opties.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform is een no-code/low-code softwareplatform. Met deze configureerbare software bouwen we snel een goed te onderhouden applicatie op maat. De mogelijke toepassingsgebieden zijn onbeperkt, maar om ter illustratie één voorbeeld te noemen: met een Power Platform-applicatie kunnen we het complete onboardingproces van jouw organisatie efficiënt automatiseren.

Microsoft Azure

Is het proces dat je wilt automatiseren zo specifiek dat het niet met no-code/low-code kan? Dan bieden we volledig maatwerk met behulp van Microsoft Azure. We hebben DevOps-teams in huis die in staat zijn complexe innovatieve applicaties te ontwikkelen. Zo'n maatwerkapplicatie kan bijvoorbeeld een dataplatform zijn dat voor een bouwbedrijf het complete proces van ontwikkeling, bouw, verkoop en onderhoud ondersteunt.

Ook combinaties mogelijk

Naast de bovengenoemde opties zijn er ook combinaties mogelijk, bijvoorbeeld een Power Platform-applicatie die we op een specifiek (complex) onderdeel aanvullen met Microsoft Azure-maatwerk.

Behoefte aan maatwerk?

Ben je benieuwd hoe wij jóuw vraagstuk kunnen oplossen met maatwerksoftware? Neem gerust contact met ons op.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10