Wat is Azure?

Voor het bouwen van dataplatformen als basis voor Smart IT-oplossingen maken we bij Winvision gebruik van Microsoft Azure. Dit flexibele cloud computing-platform omvat een breed en constant groeiend portfolio aan cloudservices in ruim twintig categorieën, bijvoorbeeld op het gebied van computing, analytics, opslag en netwerken.

Waarom Azure?

Futureproof: door continue innovatie is Azure altijd klaar voor jouw ambities van morgen.

Breed inzetbaar: ondersteuning voor alle computertalen en frameworks, ook open source.

Beveiliging vanaf de basis, deskundig ondersteund en proactief nageleefd.

95 procent van de bedrijven in de Fortune 500 kiest voor Microsoft Azure.

Hoe werkt Microsoft Azure?
Bekijk de video

Gratis download: Smart IT whitepaper

Smart IT is de manier om innovatie te versnellen met intelligente data-gedreven oplossingen. In deze whitepaper lees je meer over het potentieel van data in jouw organisatie, het opzetten van een datastrategie- en platform, voorbeelden van oplossingen en nog veel meer!

De kracht van cloud computing
Azure in de praktijk
Azure werkt voor elke bedrijfstak
Azure maakt je agile

Met Azure maak je de ongekende power en schaalbaarheid van cloud computing op een wereldwijd netwerk beschikbaar voor jouw organisatie. Het is de ideale omgeving om toegevoegde waarde-ICT te ontwikkelen, beheren en implementeren. Met intelligente analytical services biedt Azure daarbij volop mogelijkheden om accurate voorspellingen te doen en innovatie te versnellen.

Microsoft Azure kan dienen als datawarehouse waar applicaties draaien en alle data bij elkaar komt. Daarnaast biedt Azure intelligentie, praktische services en mogelijkheden om (organisatie)specifieke dataplatformen op maat te bouwen. Het platform is ook geschikt als basis voor allerlei IoT-gerelateerde oplossingen.

In welke bedrijfstak je ook actief bent, Azure maakt het mogelijk passende cloudservices, producten en toepassingen (ook van derden) bij elkaar te brengen die jou helpen je doelen te bereiken. Op basis van Azure biedt Winvision ook jouw organisatie een schaalbare, voordelige oplossing op maat die perfect samenwerkt met je bestaande investeringen.

Organisaties die met Microsoft Azure werken, hebben snellere ontwikkelingscycli dan concurrenten die dat niet doen. Fouten komen sneller aan het licht, verbeteringen kunnen sneller worden doorgevoerd. Kortom, met Azure ondersteun je de business agility van je organisatie en vergroot je je voorsprong in de markt.

Meer weten?

Benieuwd hoe Winvision voor jouw organisatie een dataplatform op maat kan bouwen, als basis voor effectieve Smart IT-oplossingen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor meer informatie kun je ook hier onze whitepaper over Smart IT downloaden.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10