Herken je dit?

Zijn er binnen jouw organisatie processen die (nog) niet geautomatiseerd zijn en daardoor veel tijd kosten? Worden belangrijke processen gestuurd met behulp van Excel-sheets? Kom je regelmatig fouten tegen die worden veroorzaakt door menselijk handelen? Dan kan Winvision je helpen, met de kracht van Microsoft Power Platform.

Wat is Microsoft Power Platform?

Met Microsoft Power Platform kan iedere organisatie snel en eenvoudig zakelijke applicaties bouwen, zonder programmeerkennis en zonder ingewikkeld maatwerk. Power Platform brengt data uit Dynamics 365, Office 365 en vele andere mogelijke bronnen bij elkaar in één omgeving. In die omgeving worden de krachten van de Microsoft-services PowerBI, PowerApps, Power Automate en Power Virtual Agents gebundeld tot één ongekend veelzijdige en krachtige oplossing.

Wat kan Power Platform voor je doen?

De diverse componenten van Power Platform kunnen je helpen bij onder andere:

Het bouwen van applicaties (zonder lastig programmeerwerk)

Het automatiseren van handmatige processen

Het integreren met andere bedrijfsapplicaties

Het visualiseren van data tot informatie

Het automatiseren van terugkerende (handmatige) taken

Microsoft Power Platform
PowerBI
PowerApps
Power Automate
Power Virtual Agents

PowerBI is een service waarmee je dashboards en andere tools kunt bouwen om belangrijke data over bijvoorbeeld verkoopcijfers of klanttevredenheid te visualiseren. Met Power BI kun je als organisatie beslissingen nemen op basis van feiten in plaats van aannames en meningen.

Met PowerApps kun je verrassend snel en (dus) kostenbesparend gebruiksvriendelijke web- en mobiele applicaties bouwen voor allerlei zakelijke doeleinden. Met vele mogelijke toepassingen; denk bijvoorbeeld aan een online reserveringssysteem of een urenschrijfapp.

Power Automate is een service die helpt bij het creëren van geautomatiseerde workflows tussen apps en services. Met Power Automate kun je terugkerende en tijdrovende taken in je processen heel eenvoudig automatiseren, en dat zonder enige programmeerkennis.

Power Virtual Agents is de nieuwste aanwinst binnen Microsoft Power Platform. Met deze applicatie kunnen klantenserviceteams aan de hand van een zeer toegankelijke grafische interface zelf tijdbesparende chatservicebots bouwen – zonder de inzet van softwareontwikkelaars.

De kracht van de combinatie

Wat Power Platform extra krachtig maakt, is het feit dat je de componenten kunt laten samenwerken voor nog meer rendement. Zo kun je data uit processen die je automatiseert met Power Automate analyseren met Power BI, of je Power Apps actief laten inspelen op data vanuit Power BI. Oftewel: volop mogelijkheden, volop synergie.

Meld je aan voor onze workshop

Ben jij benieuwd hoe jouw organisatie de kracht van Microsoft Power Platform zou kunnen benutten? Dan mag je de Winvision-workshop over dit onderwerp niet missen. We leggen je niet alleen de basisbeginselen uit maar komen ook met inspirerende praktijkvoorbeelden van mogelijke toepassingen. Bovendien krijg je de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met de diverse services. Dan kun je meteen ervaren hoe prettig en eenvoudig het allemaal werkt. 


De workshop neemt een dag in beslag (van 9.00 tot 17.00 uur) en kan desgewenst bij jou op locatie worden gegeven. Gezien het (deels) hands-on-karakter van de workshop geldt er een maximum van 8 deelnemers.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10