Gratis download: Smart IT whitepaper

  • Versnel innovatie met intelligente data-gedreven oplossingen
  • Ontgrendel het potentieel van data in jouw organisatie
  • Het opzetten van een datastrategie- en platform
  • Toepasbare voorbeelden van oplossingen

Data wordt niet voor niets 'het nieuwe goud' genoemd. Ook voor jouw organisatie is het een krachtig middel om beter te presteren, sneller te innoveren en je marktpositie te versterken. Maar dat gaat niet vanzelf. Je moet je (big) data wel op de juiste manier aan het werk zetten. 

Daarvoor bestaan tegenwoordig fantastische technologieën; intelligente data-gedreven oplossingen die waarde toevoegen aan je proces en in veel gevallen zelfs de weg naar een compleet nieuw businessmodel vrijmaken. Voor die oplossingen hebben wij als Winvision een uniek nieuw domein geclaimd: Smart IT.

 

Podcastserie

Treehouse Talk

Podcasts met tech evangelist Ton de Haan en tech advocate Mike van Zandwijk. Met wisselende gasten filosoferen en discussiëren zij over Smart IT: data-gedreven oplossingen waarmee je innovatie kunt versnellen.

Winvision op Spotify

 

Concrete Smart IT-concepten en -oplossingen

Hoe kun jij in de praktijk je voordeel doen met Smart IT? Winvision helpt je in ieder geval op de volgende terreinen. Let wel: wat ons betreft gaat Smart IT veel verder dan de hier genoemde voorbeelden. Wij hebben de expertise in huis om ook slimme data-gedreven oplossingen op maat voor allerlei andere toepassingen te realiseren.

Smart Buildings

Gebruik je gebouwsensoren om méér uit je gebouw(en) te halen.
Lees meer >

Digital Twins

Bespaar tijd en kosten met een digitale kopie van een object, ruimte of proces.
Lees meer >

Wat zijn de voordelen?

Smart IT levert jouw organisatie bijvoorbeeld het volgende op:

Meer inzicht in cijfers doordat data wordt vertaald in businessinformatie

Sneller beschikken over data, dus sneller kunnen sturen

Kostenbesparing door slimmer bouwen of produceren

Minder (onderhouds)kosten door betere (data-gebaseerde) preventie

Minder productie-uitval doordat je machine-uitval beter kunt voorspellen

Meer gebruikerstevredenheid doordat vertragingen worden voorkomen

Download de whitepaper
Smart IT in 2 minuten
Versnel innovatie met data-gedreven oplossingen
Wat wil je met jouw data?
Onmisbaar: een solide dataplatform
Heb je al een datastrategie?

Het potentieel van data benutten?
Als jij het potentieel van data (beter) wilt benutten, moeten we eerst bepalen waar jouw organisatie nu staat. Er zijn diverse scenario's mogelijk:

  • Je wilt in eerste instantie vooral meer (of meer specifieke) data vergaren.
  • Je hebt al veel data maar weet niet goed wat je ermee moet of kunt.
  • Je hebt wel specifieke datadoelen (zoals het slim gebruiken van sensordata) maar weet niet goed hoe daar invulling aan te geven.

Afhankelijk van jouw vertrekpunt biedt Winvision een Smart IT-traject op maat aan.

Microsoft & TimeXtender
Een solide dataplatform is een onmisbaar fundament om aan de slag te gaan met data. Winvision realiseert dit soort dataplatforms op basis van Microsoft Azure en TimeXtender. TimeXtender is een krachtig datamanagementplatform waarin het proces om jouw ruwe data te ontsluiten, modelleren en beheren volledig geautomatiseerd is. Je hoeft dus zelf geen code te schrijven, wat enorme tijdswinst oplevert. 

Wat TimeXtender extra aantrekkelijk maakt, is dat het is ontwikkeld om naadloos te integreren met Azure en andere Microsoft-technologie waarin Winvision een echte specialist is. De combinatie resulteert in een complete, futureproof dataoplossing waarmee jij je datadoelen kunt realiseren.

Meer over TimeXtender

Microsoft Azure
Voor het bouwen van dataplatformen als basis voor Smart IT-oplossingen maken we bij Winvision gebruik van Microsoft Azure. Dit flexibele cloud computing-platform omvat een breed en constant groeiend portfolio aan cloudservices in ruim twintig categorieën, bijvoorbeeld op het gebied van computing, analytics, opslag en netwerken.

Meer over Azure

Heb jij behoefte aan meer (specifieke) data of weet je niet goed wat je met je data moet? Dan kunnen wij je helpen eerst een slimme datastrategie voor jouw organisatie op te zetten. 

Zomaar aan de slag gaan met data heeft weinig zin als je niet duidelijk weet wat je ermee wilt. Daarom is het in veel gevallen nuttig om eerst een gedegen datastrategie uit te werken. In zo'n strategie breng je het gebruik van data in lijn met de (zakelijke) doelstellingen van je organisatie.

Je analyseert waar de specifieke potentiële voordelen liggen en bepaalt hoe je die voordelen ook daadwerkelijk kunt behalen. Winvision staat je daarbij graag terzijde met specialistische business consultancy.

Meer over Datastrategie
We zeggen het niet alleen zelf

Deze tevreden klanten gingen je voor

Gratis & vrijblijvend

Tijd voor een goed gesprek over Smart IT?

Ben jij enthousiast over Smart IT en wil je weten wat Winvision op dit gebied voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook onze whitepaper over Smart IT downloaden.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10