Sorteren op: [SORTCONTROL]
Het slimme gebouw
Smart campus, smart building, smart hospital; de termen zingen al jaren rond. We zien het plaatje wel voor ons: een campus of ziekenhuis dat volledig autonoom data genereert over bezetting, binnenklimaat, comfort, energieverbruik en op die manier bestuurbaar, beheerbaar, en planbaar wordt.
Klankbordgroep - Verandermanagement en gebruikersadoptie in de zorg
Op donderdag 18 april komt de klankbordgroep Informatisering & Automatisering weer bijeen om de gezamenlijke uitdagingen in de zorg te bespreken. Het thema van de middag is verandermanagement en gebruiksadoptie in de zorg.
Zorg & ICT: Een goed digitaal klimaat begint bij Winvision
De wijze waarop we zorg organiseren is aan het veranderen. Vernieuwende zorg is nodig. Daarover zijn we het inmiddels wel eens. Dat ICT daarin een belangrijke rol speelt ook. Op de Winvision-stand 10.D041 laten we u graag zien hoe u een goed klimaat schept voor digitalisering en innovatie.
Toepassing van IoT in de Bouw
De bouw is volop in beweging. De markt vraagt steeds vaker naar slimme en duurzame gebouwen. Maar hoe maak je een gebouw slim en duurzaam? Dat vertellen we in dit webinar!
SQL Server 2008/2008 R2 End of Life inspiratieworkshop
Al meer dan een decennium heeft Microsoft SQL Server 2008 / 2008 R2 zijn doel (meer dan) gediend. Veel organisaties maken er nog altijd gebruik van. Maar de End of Life-datum komt snel dichterbij. Op 9 juli 2019 stopt Microsoft met de ondersteuning van SQL Server 2008 / 2008 R2.
Wazug NL Event
Winvision sponsort op donderdag 13 december de 53e bijeenkomst van de Nederlandse Microsoft Azure User Group. Wij hopen je dan te ontmoeten!
Meet your digital Twin
Azure Digital Twins is het eerste IoT-platform dat een volledige digitale representatie maakt van een fysieke omgeving.
Datacenter migratie naar Microsoft Azure
IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen.
Microsoft Customer Immersion Experience
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken.

Deel op social media