Microsoft Customer Immersion Experience

01 februari 2017

Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.


Wat u kunt verwachten van een Customer Immersion Experience

Een Customer Immersion Experience (CIE) is een praktijkgerichte workshop om dagelijkse werkzaamheden op het gebied van productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Dus geen demo van Microsoft productfeatures, maar u zit zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons. Op deze manier ervaart u het gemak van de allerlaatste Microsoft-oplossingen en krijgt u inzicht in hoe u uzelf, uw team én de organisatie slimmer en efficiënter kunnen samenwerken.

Tijdens een CIE ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van uw specifieke wensen besteden we tijdens de sessie aandacht aan de scenario’s die voor uw organisatie relevant zijn.

Voor wie is de Customer Immersion Experience

Tijdens een CIE zitten diverse stakeholders bij elkaar, van business tot IT, die elkaar inzicht geven in hun uitdagingen en behoeftes.

Ervaar de voordelen van CIE bij het verhelderen van uw behoefte

  • De sessie van één dagdeel is specifiek voor 4 tot 9 personen van uitsluitend úw organisatie. Maximaal de helft van uw groep bestaat uit IT-medewerkers
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen
  • In de scenario’s gaat u aan de slag met fictieve data
  • Een CIE stemmen we geheel af op uw behoefte; we stemmen de verwachtingen op voorhand met elkaar af
  • Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend

Samen met uw collega’s leert u tijdens de CIE welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Zo weet u na deze inspirerende workshop precies hoe u uw behoefte zou kunnen invullen.

Locatie

Microsoft Nederland

Evert van de Beekstraat 354

Schiphol 

Vraag uw Customer Immersion Experience aan

De CIE sessie vindt plaats bij Microsoft op een datum van uw keuze met een scenario dat op uw wensen is afgestemd. Neem contact op met Winvision voor meer informatie of het aanvragen van een Customer Immersion Experience. Na ontvangst van de mail neemt zij spoedig contact met u op.

Deel op social media