Datacenter migratie naar Microsoft Azure

18 mei 2017

Consult van een dag. Datum en locatie in overleg.

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beide werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?


Hoe benut je de kansen en vermijd je de risico’s van deze twee werelden? En hoe loopt het pad van de ene naar de andere wereld? Met hybride cloudoplossingen combineert Microsoft het beste van beide werelden en biedt zo optimale snelheid, flexibiliteit en eenvoud. Door het kiezen voor hybride Cloud IT management, kunt u zelf de snelheid en stappengrootte bepalen die bij uw organisatie past.

Leuk die nieuwe wereld, maar hoe ziet dat er dan uit op het IT vlak?

Gedurende deze dag wordt u door Winvision helemaal up-to-date gebracht van de laatste stand van zaken van de mogelijkheden van Microsoft (hybride) Azure. Daarnaast gaat u ook zelf aan de slag met het platform, natuurlijk met de hulp van onze expert. Nadat u inzicht heeft gekregen in dit platform zetten we samen een globale routeplanner op. In deze routeplanner staan de globale stappen die uw organisatie kan nemen om dit nieuwe platform succesvol te gebruiken en welke investering in Microsoft Azure hiervoor nodig is. Aan het einde van de dag geven we een presentatie van de uitkomsten en mogelijkheden binnen uw organisatie. Na deze dag kunt u natuurlijk zelf direct aan de slag met het Microsoft Azure platform, om zo uw organisatie kennis te laten maken met de nieuwste technologie.

Wat zijn de activiteiten tijdens deze dag?

  • Uitleg over het Microsoft Azure platform aan de hand van specifieke scenario's.
  • Instellen van infrastructuur als een dienst.
  • Opzetten van een koppeling tussen uw organisatie en het Microsoft Azure platform

En nog meer:

  • Routeplanner voor uw organisatie: hoe komt u van de huidige omgeving naar het (hybride) Microsoft Azure platform?
  • Presentatie van de routeplanner met een kosteninschatting voor uitvoering.

Bekijk ook de flyer 'Datacenter migratie naar Microsoft Azure' voor nog meer informatie.

Aanmelden

Het aantal beschikbare plaatsen voor dit consult is beperkt. Na uw aanmelding ontvangt u van ons bericht of uw aanvraag mogelijk is.

Meld u aan voor het consult

Deel op social media