Wazug NL Event

13 juli 2018

Winvision sponsort op donderdag 13 december de 53e bijeenkomst van de Nederlandse Microsoft Azure User Group. Wij hopen je dan te ontmoeten!


Je kunt weer twee interessante sessies verwachten!

De agenda ziet er als volgt uit:

17:30u Inloop & ontvangst

18:00u - 18:30u Diner

18:30u - 18:35u Welkomstwoord

18:35u - 19:30u Sessie 1: Arjan Cornelissen (Work Together) - Protecting your data with Azure AD

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Azure AD. Niet alleen voor Office 365, maar ook om diverse externe applicaties te benaderen. In deze sessie wil ik jullie meenemen naar de mogelijkheden die Microsoft biedt om al deze applicaties veilig te houden en de medewerkers toch de eenvoud te geven. Met 1 inlog komt ook het gevaar dat zodra deze credentials in de verkeerde handen zijn gekomen alle applicaties bereikbaar zijn. De hoeveelheid phishing emails en social engineering pogingen zijn alleen maar groter geworden, dus hoe kunnen we de applicaties dan toch veilig houden?

Tijdens de sessie zullen we kijken naar onder andere Multifactor Authenticatie, Azure Conditional Access, Azure Identity Protection en passwordless authenticatie. Bij al deze mogelijkheden staan we even stil wat het inhoudt en hoe het geconfigureerd kan worden.

19:30u - 19:40u Korte pauze

19:40u - 20:40u Sessie 2: Johan Hoek en Frank van Houten (Winvision) - Digital Twins

De nieuwste toevoeging aan het Microsoft IoT landschap is het Azure Digital Twins platform. Met dit platform kan de fysieke wereld worden gemodelleerd in een digitale omgeving, zodat de data van de echte wereld wordt verwerkt in de digitale tegenhanger. Denk hierbij aan het real-time meten van de bezettingsgraad van een gebouw of het analyseren van het energieverbruik in een fabriek. Maar hoe communiceer je met de digitale wereld? Hoe wordt de data ontvangen, verwerkt, verrijkt en getoond? In deze presentatie duiken we in de volledige keten, van sensor tot beeldscherm.

20:40u - 21:15u Borrel

Locatie

Winvision
Marconibaan 12 ((8 invoeren in autonavigatie))
3439 MS Nieuwegein
Klik hier voor de routebeschrijving

Aanmelden

Aanmelden op de WAZUG NL website

Aanmelden doe je via de DIWUG website

Deel op social media