Zorg & ICT: Een goed digitaal klimaat begint bij Winvision

01 februari 2019

De wijze waarop we zorg organiseren is aan het veranderen. Vernieuwende zorg is nodig. Daarover zijn we het inmiddels wel eens. Dat ICT daarin een belangrijke rol speelt ook. Meer doen met minder middelen, regie bij de cliënt leggen, zorg op afstand. Het zijn thema’s op het snijvlak van zorgtransformatie en ICT. Een plek waar Winvision zich thuis voelt.


Een universele blauwdruk om zorg te transformeren is er echter niet. Elke organisatie is anders. Elk mens is anders. Toch is Winvision erin geslaagd een methodiek te ontwikkelen die helpt een goed klimaat te scheppen om te digitaliseren. In heldere stappen helpen we u met ICT de kwaliteit van de zorg te verbeteren, de kosten beheersbaar te houden en zorgprofessionals optimaal in te zetten.

Winvision laat u op Zorg & ICT 2019 zien en ervaren hoe (cloud)technologie helpt om een vruchtbare bodem te creëren voor de zorgtransformatie. Met een doordachte strategie en slimme technologie wordt de zorg effectiever en (kosten)efficiënter.

Wij ontmoeten u graag tijdens Zorg & ICT

Op de Winvision-stand 10.D041 laten we u graag zien hoe u een goed klimaat schept voor digitalisering en innovatie. Tijdens onze dagelijkse presentatie met zorginstelling Baalderborg nemen we u mee in het nut en de noodzaak van adoptie- en verandermanagement bij ICT veranderingen. Baalderborg voert zowel grote ICT veranderingen als verbeteringen in haar (ICT) landschap door. Om te zorgen dat de medewerkers begrijpen waarom zaken veranderen, dat deze veranderingen aansluiten bij het werkproces én dat ze met plezier werken met de nieuwe oplossingen is aandacht voor de menselijke verandering essentieel. Kortom een mooie inkijk hoe Baalderborg de vele ICT veranderingen binnen haar organisatie in goede banen leidt.

Locatie:

Jaarbeurs, Utrecht
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Aanmelden:

U bent van harte welkom! Meld u hier aan voor gratis toegang tot Zorg & ICT 2019. Bij uw inschrijving kunt u zich aanmelden voor onze presentatie.

Hopelijk tot 12,13 of 14 maart in de Jaarbeurs!

Deel op social media